Otomotiv yan sanayi sektörünü her yıl bir araya toplayan Automechanikaİstanbul fuarı, 6-9 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar merkezinde sektörün önde gelen firmalarınkatılımı ile gerçekleşiyor. Sektörün profesyonellerine ideal ticaret ve bilgi platformu sunabilmeyi amaçlayan Automechanikaİstanbul’da,Türkiye’nin en değerli akü markası ve sektörününTurquality kapsamındaki tek markası olan İnci Akü,Automechanika İstanbul’abugüne kadar ki en büyük standı ile katılım gösteriyor.

İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, yeni mottosu olan “Dünyanın Enerji Uzmanı” teması temel alınarak hazırlanan standında, tüm ürün gamını pazardaki potansiyel müşterileri ve sektörün ileri gelenleri ile paylaşıyor. Standının bir bölümünü sadece Start-Stop AGM, Start-Stop EFB ve Geliştirilmiş Taksi Aküsü sistemlerine ayıran İnci Akü, 6 Nisan saat 18.00’de fuar alanında kokteyl düzenliyor.İnci Akü bayii ve distribütörlerinin katıldığıkokteyl’de markanın gelecekhedefleri ve gelişim planları paylaşıldı.

İnci GS Yuasa Farkı

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik“Türkiye ve Avrupa pazarında değerli bir yeri olan Automechanika İstanbul fuarı, yeni iş fırsatları yaratabilecek kişilerle bir araya gelme olanağı açısından önemli bir etkileşim alanı.Yenilikçi yapımızı zamanın ve sektörün ihtiyaçlarına en hızlı ve en kaliteli şekilde cevap vererek sürdürüyoruz. İnci Akü markamızınyeni mottosunuve söylemlerimizi tüketici ile buluşturmanın heyecanı içindeyiz” dedi. Fuarda İnci GS Yuasa yönetimine Japon yöneticilerde eşlik ediyor. GS Yuasa ortaklığı ile Japon teknolojisini yerel ve uluslararası pazardaki tecrübesiyle buluşturan İnci GS Yuasa her zaman daha iyiyi hedefliyor.