Bentley, Lamborghini ve Rolls-Royce’un arkasından Aston Martin de ilk SUV’unu tanıttı.  Aston Martin’in ilk SUV aracı olacak DBX’in eğimli tasarımı, klasik Aston Martin oranlarına ve markanın ünlü ön ızgarasına sahip. Aracın tasarımcılarından olan Marek Reichman, Aston Martin araçlardaki en büyük ön ızgara olduğunu söyledi. Aston Martin DBX, diğer SUV’larda olduğu gibi geniş iç hacmi ile göz dolduruyor. Aracın geniş iç hacminin yanı sıra cam tavanı tasarımına bir ferahlık katıyor. Araçta aynı zamanda 10.25 inçlik bir ön eğlence paneli mevcut. Sürücünün gösterge paneli ise 12.3 inç boyutunda. 

Aracın koltukları tamamen deriden yapıldı. Aracın tavan döşemesi ve elektrikli tavan perdesi de Alcantara’dan yapılmış durumda. Aston Martin, aracın ön panelinin de ayrı bir hizmet olarak ahşaptan yapılabileceğini söylüyor. 

Aston Martin DBX, turbo şarjlı 4.0 litrelik bir V8 motordan güç alıyor. DBX’in bu motoru 542 beygir güç ortaya çıkarıyor. DBX, aynı zamanda aktif bir egzoz sistemine ve silindir devre dışı bırakma özelliğine sahip. Araç bu motor ve özellikleri ile 0’dan 100 km/s’ye 4.5 saniyede çıkabiliyor ve araç en fazla 291km/s hıza ulaşabiliyor.