Lisanslı aktif sporcuların katılımına açık organizasyon, 15 Temmuz 2020 Çarşamba akşamı saat 21:00’den itibaren TOSFED’in youtube, twitch ve facebook kanallarından da canlı olarak yayınlanacak.

Dirt Rally 2.0 oyunu PC versiyonuyla  Norveç-Hell pistinde koşulacak yarışın kayıtları 13 Temmuz Pazartesi akşamı 18.00’a kadar devam edecek. Kayıt için başvurular dijital@tosfed.org.tr adresine yapılacak.

15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı Kurallar

1- Eleme ve final yarışlarına gerçek ad ve soyad ile katılım zorunludur. ( Değiştirmek için: Oyun ana menüsü > Options & Extras > Profile )
2- Eleme grupları kura yöntemiyle oluşturulacak olup, grup değiştirme talebinde bulunulamaz.
3- Eleme grupları ve yarış saatleri 14 Temmuz günü açıklanacaktır.
4- Eleme yarışları 5’li grid düzeni şeklinde olacaktır. Daha sonra final yarışlarında 4’lü düzene geçilecektir. Her yarışta ilk iki sırayı alan yarışmacılar bir üst tura çıkma hakkı kazanacaktır.
5- Eleme gruplarından çıkan isimlerin belirlenmesini takiben çeyrek final, yarı final ve final yarışları yapılacaktır.
6- Eleme yarışlarından önce asil ve yedek tüm yarışmacıların belirlenen saatte Discord üzerinden yapılacak brifinge katılımları zorunludur. Brifinge katılmayan yarışmacılar diskalifiye olmuş sayılacaktır.
7- Eleme veya final yarışlarında, yarış saatinde oyuna katılamayan veya bağlantı problemi yaşayan yarışmacılar diskalifiye olmuş sayılacaktır.
8- Yarışmacıların itiraz talebiyle beraber görüntü kaydı sunması zorunludur. Görüntü kaydı olmayan itirazlar geçersiz sayılacaktır.
9- Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Değişiklik durumunda bilgilendirme yapacaktır.
10- Küfür, hakaret, sportmenliğe aykırı hareket, bilerek kazaya sebebiyet vermek vb. davranışlar diskalifiye ve ban sebebi olabilir.