Kasım ayında Hondaseverlere özel ve geniş kapsamlı kampanya hazırlayan Honda, en çok beğenilen modellerinde birbirinden cazip fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuyor. Dünyanın en iyi güç-tüketim oranlı motor-şanzıman kombinasyonuna sahip 4X4 dizel otomatik CR-V modeline sahip olmak için 30 Kasım tarihine kadar kredi kullanacak müşteriler, arzu ederlerse taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlayabiliyorlar. Otomotiv dünyasına geri dönüş yapan kompakt SUV’un öncüsü efsanevi HR-V’deyse 87 bin 350 TL’den başlayan fiyatlar bulunuyor. 310 PS’lik güç canavarı Type R’da ise kur 3.10 Euro’ya sabitlendi.

Honda HR-V

Kasım kampanyası ile 87 bin 500 TL’den başlayan fiyata sahip HR-V, tek kapılı bir otomobilin sportif hatlarıyla bir SUV’un kullanışlılığını ve güven veren sağlam yapısını bir arada sunuyor. Yeni Honda HR-V’de 130 HP gücünde 1.5 i-VTEC benzinli ve 120 HP gücünde 1.6 i-DTEC dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği yer alıyor. Her iki motor da 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyorken 1.5 i-VTEC motor seçeneği için, sürüş hızına bağlı olarak motoru ideal devirde tutan, sürekli değişken CVT otomatik şanzıman da sunuluyor. HR-V’ye Premium, Elegance veya Executive donanım versiyonlarıyla satın almak mümkün.


Honda CR-V

Vergi avantajı sağlayan 1.6 litrelik dizel motoru 160 PS güç üreten CR-V dizel otomatik, Türkiye pazarına iki motor seçeneği ve 5 donanım versiyonuyla satılıyor. Tüm donanım versiyonlarında pratik bagaj kullanım özelliği sunan Honda CR-V’nin başlangıç paketi olan Dream versiyonunda otomatik yıkama tertibatlı LED farlar, 17 inçlik alaşım jantlar, karbon görünümlü ön konsol, ısıtmalı ön koltuklar, start-stop sistemi, bluetooth telefon kiti, renkli TFT LCD bilgi ekranı, tek dokunuşla 60:40 oranında katlanan arka koltuklar ve çift bölgeli klima gibi donanımların yanı sıra Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), ABS, Acil Durum Fren Desteği (Brake Assist), Lastik Basınç Uyarı Sistemi (DWS) ve daha fazlası standart olarak yer alıyor. Dream, Premium ve Elegance versiyonlarının tamamını 1.6 i-DTEC 120PS 6 ileri manuel vites ve 1.6lt i-DTEC 160PS 9 ileri otomatik vitesli motor seçenekleri sunulurken Executive ve Executive+ donanım versiyonları 1.6 i-DTEC 160PS ve 9 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 160 PS’lik dizel seçeneklerinde dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak bulunuyor.


Honda Civic Type R

Bugüne kadar üretilen en güçlü Honda Civic Type R, yüksek performanslı önden çekişli kompakt hatchback sınıfına tamamen yeni standartlar getiriyor. Yeni Civic Type R’ın motor kaputunun altında tamamen yeni direkt enjeksiyonlu ve turbo beslemeli 2.0 litrelik VTEC TURBO motor yatıyor. 6.500 d/d’de 310 PS güç üreten motor 2.500-4.000 d/d aralığında 400 Nm tork kullanıma sunarak önceki Type R modelinin üzerine çıkıyor. Type R’da kullanılan aerodinamik paket yere basma kuvveti üreten çok özel komponentler içeriyor. Araç etrafındaki hava akışı ön ve arka askta negatif kaldırma kuvveti üretirken sürüklenme katsayısı minimize ediliyor. Özellikle ön aksta etkisini daha net hissettiren bu yapı sınıf lideri 270 km/s maksimum hızda bile yüksek yol stabilitesini beraberinde getiriyor.