İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, uzman ekibiyle dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin 8 kategoride katıldığı uluslararası Skoda Challenge’da ülkemizi 3 kategoride temsil eden Vosmer Skoda, yedek parçada dünya üçüncülüğünü elde ederek büyük bir başarıya daha imzasını attı. Vosmer Otomotiv’in satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkeleriyle çalıştığını söyleyen Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekibimiz var. Skoda Challenge’daki performansımızla da bunu yeniden kanıtlamış olduk. Bir başka deyişle ekibimizin dünya çapında başarısı tescillenmiş oldu” dedi.
 
Doğuş Otomotiv ve Yüce Auto Yetkili Satıcısı ve Servisi olarak 2009 yılından bu yana İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına hizmet veren Vosmer Otomotiv, alanında uzman ekibi ve yenilikçi çalışmalarıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şirketin Skoda markasının satış ve satış sonrası hizmetlerini yürüttüğü Vosmer Skoda, uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imzasını attı.
 
Altın Pin ödülü Vosmer Skoda’ya!
 
Skoda’nın globalde her yıl düzenlendiği Skoda Challenge yarışmasında Vosmer Skoda, Türkiye’yi uluslararası platformda temsil etti. Mart ayında düzenlenen Skoda Challenge yarışmasında Türkiye 1’incisi olan ekip, uluslararası finalde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Haziran ayında düzenlenen 12’nci Skoda Challenge Uluslararası Finali markanın anavatanında, Prag’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin toplam 8 kategoride katılım sağlandığı finalde Vosmer Skoda, 3 kategoride elde ettiği birincilikle yer alma hakkı kazandı. Vosmer Alsancak Skoda Satış Müdürü Bülent Yalın, Vosmer Skoda Servis Şefi Fatih Toparlı ve Vosmer Alsancak Skoda Yedek Parça Sorumlusu Göksel Hepkarşı’nın yer aldığı finalde Fatih Toparlı “Altın Pin” ödülünü kazanırken Göksel Hepkarşı da yedek parça kategorisinde dünya üçüncüsü olarak dikkatleri üzerine çekti.
 
Başarımız dünya çapında tescillendi!
 
Vosmer Otomotiv’in satış ve satış sonrası hizmette mükemmellik ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkeleriyle çalıştığını söyleyen Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “Her biri konusunda uzman ve tüm eğitimlerini başarıyla tamamlamış dinamik bir ekibimiz var. Skoda Challenge’daki performansımızla da bunu yeniden kanıtlamış olduk. Bir başka deyişle ekibimizin dünya çapında başarısı tescillenmiş oldu” dedi. Türkiye’nin 8 kategoride bu yarışmaya katılmasının önemine işaret eden Siyon Karmona, “Katılmanın bile bu kadar önemli olduğu bir yarışmada Vosmer Skoda olarak bu kategorilerde ödül almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik yedek parçadaki arkadaşımız Göksel Hepkarşı’nın dünya üçüncüsü olması hem bizi gururlandırdı hem de bu alandaki uzmanlığımızı yeniden kanıtlamış oldu. Her zaman daha iyisini yapabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.