Start your impossible”, tüm atletler gibi Olimpik ve Paralimpik atletlerinin alçakgönüllülük, çok çalışma ve asla pes etmeyen değerlerini paylaşarak Toyota’nın evrimine işaret ediyor. Kampanya aynı zamanda Toyota’nın daha kapsayıcı ve sürdürülebilir toplum yaratmak adına uzun dönemli mobilite projesinin bir parçası olarak da dikkat çekiyor. Toyota, herkesin imkansızlıklarla mücadele edebileceğinin altını kendi teknolojileriyle çiziyor. Kampanya insanların özgürce hareket etmesi için yenilikçi fikirlerin ortaya koymasını da başarıyla ifade ediyor.

 

Start your impossible” kampanyasında Olimpik ve Paralimpik Kış Oyunları’nın kahramanlarından oluşan reklam kampanyalarına da yer verilecek. Bu kampanyalarda; global ısınmadan, engellilerin karşılaştığı sorunlara ve yollardaki tehlikelere kadar birçok mesaj verilecek. Bu mesajla birlikte aynı zamanda Toyota’nın sahip olduğu teknolojilere de vurgu yapılacak.

 

Toyota, mobilitenin yalnızca otomobillerden oluşmadığına dikkat çekerek hareket kabiliyetinin her insanın hakkı olduğuna inanıyor. Bu kampanya ile herkese özgürlük sağlama isteğinin bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Toyota “Start your impossible” global kurumsal kampanyası ile, çalışanlarına, partnerlerine ve müşterilerine ilham vermeyi de amaçlıyor.