Uzun süren söylentilerin ardından Suzuki Jimny'nin 5 kapılı modeli tanıtıldı. Uzun zamandır beklenen 5 kapılı model, bu hafta Delhi'deki Auto Expo'da tanıtıldı. 5 kapılı Jimny, Şimdilik sadece Hindistan'da satılacak.1.5 litrelik motoruyla gelen Jimny'yi satın almak isteyen alıcılar beş vitesli manuel veya dört vitesli otomatik arasında seçim yapabilecek. Ekstra kapıları için Jimny 13,5 inç uzatılarak 143,5 inçten 157 inç'e uzatılacak.

Artık daha büyük bir bagaj alanına ve 102 inçlik bir dingil mesafesine sahip olacak. Jimny'nin genişliği ve yüksekliği değişmeden 64,8 inç genişliğinde ve 67,7 inç yüksekliğinde kalacak.5-Kapılı model, 3-Kapılı model ile aynı gövdeye ve geniş çamurluk bombelerine sahip olacak. Ayrıca ikonik stepne arkaya monte edilmiş olacak. Tek tasarım güncellemesi, krom ızgara gibi görünüyor.Suzuki Jimny 5 Kapılı İç Mekan
İç kısım da büyük ölçüde aynı kalıyor. Multimedya ekranı 7 inç veya 9 inç dokunmatik ekranla birlikte gelmekte. Şerit takip sistei ve deri kaplı direksiyon simidi dahil olmak üzere birkaç yenilik mecvut.Suzuki, 5 kapılı Suzuki Jimny'nin Avustralya, Afrika ve Latin Amerika gibi diğer pazarlara çıkmadan önce Mayıs ayında Hindistan'da satışa çıkacağını söylüyor. 5 kapılı Jimny için bir hibrit model söylentileri olsa da, bunlar şimdilik söylenti olarak varlığını sürdürüyor.