Gösterdiği önemli satış başarılarıyla Türkiye’de A segmentinin lideri olan Hyundai i10, yeni GO! paketiyle donanım seviyesini daha da zenginleştiriyor. Hyundai i10,  Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretilerek 40’tan fazla ülkeye ihraç ediliyor ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Küçük boyutları, fonksiyonel kullanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi sunan benzinli motorlarıyla şehir içi trafiğinin en popüler otomobili olan Hyundai i10, şimdi de GO! versiyonuyla daha verimli motor performansı, daha düşük tüketim ve daha fazla konfor sağlıyor. 1.2 litre 4 silindirli benzinli motor, 6200 devirde 87 beygir maksimum güç üretirken 4000 devirde de 119 Nm maksimum tork değeri sunuyor. i10 GO!, sadece 5 ileri düz vites seçeneğiyle satılırken kullanıcısına eğlenceli bir sürüş keyfi de sunuyor. 87 beygirlik motor, karma tüketimde 4.9 lt yakıt tüketirken maksimum olarak da 175 km/s hız yapabiliyor.

Hyundai i10 GO! sadece 1.2 litrelik benzinli motoru ve 5 ileri manuel şanzımanıyla değil ayrıca güncel Elite Red Pack donanım seviyesinin üzerine eklenen özellikleriyle de göz dolduruyor. Sadece bu versiyonda yer alan  sunroof, kırmızı kokpit parçaları, kumaş parçalı deri döşeme, kırmızı dikişli deri direksiyon ve kapı trimlerindeki yumuşak kırmızı deri kaplama standart olarak sunuluyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, yeni versiyonla ilgili olarak, “Hyundai olarak 2000 yılından bu yana UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ana sponsorlarından biriyiz ve spora olan desteğimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hyundai, Euro 2016 için 350’den fazla araç tedariği sağladı ve aynı zamanda ürettiği özel seri modelleriyle bu heyecana ortak oluyor. Sınırlı sayıda üretilen bu modeller uzun yıllar hafızalardan çıkmayarak belirli bir dönemi ve yaşanılan turnuvanın coşkusunu simgeliyor” dedi.