Chery’nin uzman mühendislerinin tüm teknik yeniliklerle tasarladığı TIGGO 7 PRO modeli hem şık görünümü hem de kaliteli iç mekânıyla ürün gamında öncü bir rol üstlendi. Zarif ve dinamik dış tasarımında olduğu kadar iç mekanındaki üstün teknoloji ve konfor özellikleriyle dikkat çeken modelin ürün kalitesi ve sunumu hem Türkiye’de hem de dünyanın her yerindeki kullanıcıların kolaylıkla beğenisini kazanmaya devam ediyor. TIGGO 7 PRO, Türkiye pazarı için akıllı teknolojinin yanında sıra dışı ve konforlu bir konfigürasyon sunarken, motor gücü bakımından da oldukça iddialı bir SUV model olarak öne çıkıyor. Türkiye pazarının ve Türk kullanıcıların olağanüstü güvenini kazanan model, etkileyici geri dönüşler almayı sürdürüyor. TIGGO7 PRO, Mart 2023’te gerçekleştirilen lansmandan bu yana kendi segmentinde birçok kez ilk beşte yer aldı ve yeni yılda da daha iyi sonuçlara ulaşmayı hedefliyor.
Dış görünümün bu denli önemli olduğu bir dönemde, ister kişi isterse de eşya olsun ilk izlenim çok önemli. Bu, aynı zamanda güce dayalı bir çağ ve nihai değeri sadece mükemmel performans belirleyebiliyor. Chery’nin ürün geliştirme yönünden uyguladığı teknik yeniliklerle bir başyapıt olan TIGGO 7 PRO, hem şık görünümü hem de kaliteli iç mekânıyla ürün gamında son derece önemli bir pozisyonda yer alıyor. Görünümü kadar iç tasarımıyla da dikkat çeken modelin ürün kalitesi ve sunumu dünyanın her yerindeki kullanıcıların kolaylıkla beğenisini kazanıyor.
Zarafet ve dinamizm yansıtan estetik tasarım
TIGGO 7 PRO, Chery marka kimliğini yansıtan konsepte paralel önde gelen uluslararası tasarımcılardan oluşan bir ekip tarafından tasarlandı. Modelin ön yüzdeki kafes yapı, geometrik matris elmas vurgulu ızgarayı ve nokta matris galaksi desenli ön ızgarayı mükemmel bir şekilde yansıtıyor. LED teknolojili uzun ve kısa farlar, çok boşluklu bir yansıtıcı matris ile düzenleniyor ve geleneksel halojen farlara göre yaklaşık 2,7 kat aydınlatma verimliliği sağlıyor. Dinamik kayar sinyallerle donatılan farlar, sadece yalın ve zarif bir görünüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda üstün enerji tasarrufu ve canlı bir görünüm sağlıyor. Yandan bakıldığında güçlü omuz çizgisi, yüksek tavan çizgisiyle birlikte hem güçlü hem de üst sınıf bir izlenim oluşturuyor. Arkadan bakıldığında ise göze çarpan LED aydınlatma grubu ve yüksekte konumlandırılan fren lambaları etkileyici deseniyle çekici ve güçlü bir görünüm sağlıyor. Ayrıca TIGGO 7 PRO, ek dinamizm sağlayan 19 inçlik spor alüminyum alaşım jantlarla da dinamik görünümünü pekiştiriyor.
Göz alıcı tasarım ve kalite odaklı lüks iç mekân!
TIGGO 7 PRO, dikkat çekici görünümü kadar kaliteli iç mekânıyla da kullanıcıların dikkatini çekiyor. Özenle şekillendirilen iç mekân tasarımı, kalite algısını üst seviyelere taşıyor. TIGGO 7 PRO’nun kokpitini, dokunma hissi uyandıran ve özenle şekillendirilen kaliteli malzemeler süslüyor. Kabin içindeki üst seviye kaliteyi ise gelişmiş teknolojik donanımlar tamamlıyor. Tamamen siyah iç mekân, üst sınıf kaliteyi yansıtıyor. Orta konsoldaki ahşap damarlı kaplama, karbon fiber kaplama ve yumuşak deri yüzeyler 24,6 inç büyüklüğündeki surround çift ekranla birlikte kusursuz bir ambiyans oluşturuyor. Tüm bu oluşum, iç mekândaki teknoloji ve lüks duygusunu güçlendirerek görsel keyfi daha da artırıyor.
TIGGO 7 PRO kalite algısını yükselten deri koltuklarla donatılırken, sürücü koltuğu altı yönlü elektrikli ayar ve ısıtma özelliği ile her koşulda konfor sağlıyor. Üst seviye malzeme ve işçilik kalitesi her yerde kendini hissettiriyor. Elektrikli koltuk ayarı ve spor desenli dikiş gibi detaylar tasarım ve lezzeti birleştiriyor. Ayrıca çok işlevli direksiyon simidi, üstün kavrama ve dokunma hissi sağlayan kaliteli ve zarif bir deri ile kaplanıyor. Dolgulu koltuk minderleri ve sırtlık, üst düzey doku kalitesini tamamlıyor ve vücudu iyi bir şekilde destekleyerek sürüş konforuna katkı sağlıyor. 1,13 m²’lik iç hacim ile sınıfının en iyi değerine sahip olan Chery TIGGO 7 PRO’nun tek tuşla açılan, kapanan ve arkası kaldırılabilen geniş panoramik cam tavanı iç mekânı doğal ışıkla doldurarak sürüş sırasında aydınlık ve ferah bir kabin sağlıyor.
Türkiye’de kullanıcıların olağanüstü güvenini kazandı!
TIGGO 7 PRO sadece dikkat çekici bir görünüme sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda üstün performans, akıllı teknoloji ve üstün güvenlik gibi özellikleri bir arada sunuyor. Küresel kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplayan model, üstün sürüş performansı ve küresel otomobil pazarının ürün gereksinimlerini karşılayan özelliklere sahip. TIGGO 7 PRO modeli, tüm bu özellikleriyle küresel anlamda kullanıcılara yüksek katma değer sağlayan bir SUV seçeneği sunuyor.
Türkiye pazarı için akıllı teknolojinin yanında sıra dışı ve konforlu bir konfigürasyon sunan TIGGO 7 PRO, motor gücü bakımından da oldukça iddialı. Bundan dolayı, TIGGO 7 PRO, Türkiye pazarının ve Türk kullanıcıların olağanüstü güvenini kazandı ve bu bağlamda etkileyici "geri dönüşler" almaya devam ediyor. Chery TIGGO7 PRO, Mart 2023’te gerçekleştirilen lansmandan bu yana kendi segmentinde birçok kez ilk beşte yer almasıyla da ön plana çıkıyor.