BMW markasının satış ve satış sonrası hizmetlerini Türkiye çapında başarıyla sürdüren Borusan Oto, Mayıs ayında şubelerinde gerçekleştireceği özel kampanya etkinlikleriyle müşterilerini showroomlarında ağırlayarak özel fırsatlardan yararlanmalarını sağlayacak. 

BMW markasının satış ve satış sonrası hizmetlerini Türkiye çapında başarıyla sürdüren Borusan Oto, Mayıs ayı kampanyasında BMW modellerinde avantajlı satın alma koşulları sunuyor. “May Fest” kapsamında Esenboğa, Balgat, Ataşehir, Dolmabahçe, Avcılar, İstinye ve Adana showroomlarında özel etkinlikler düzenleyecek olan Borusan Oto, BMW markasının 100. Yaşına özel olarak üretilen donanım paketlerine sahip 3 ve 5 Serisi modellerini de müşterileriyle buluşturacak.

May Fest'e özel donanım paketiyle BMW 320i Harman Kardon Surround ses sistemi, 8.8" Navigasyon Professional, Dakota Deri Döşeme, M Sport paket ve metalik beyaz renk seçeneğiyle sunuluyor. BMW 520i ve BMW 525d xDrive modelleri ise 18" hafif alaşım jantlar, 10.2" Navigasyon Professional, soft close otomatik kapılar ve metalik boya seçeneğiyle sunuluyor.

Bununla birlikte BMW 1 Serisi, 2 Serisi, 3 Serisi, 4 Serisi, X1, X3 ve X4 modellerini tercih edecek müşterilere ise 36 ay vadeye kadar yüzde 0.89 faizli kredi veya 3 yıl 60 bin km’ye kadar BMW Service Inclusive Bakım Paketi ve 3. Yıl BMW Uzatılmış Garanti avantajları sunuluyor. BMW 5 serisine özel olarak da 60.000 TL’ye 36 ay vadeye kadar yüzde 0.49 faizli kredi veya 3 yıl 60 bin km’ye kadar BMW Service Inclusive Bakım Paketi ve 3. Yıl BMW Uzatılmış Garanti avantajları da tercih edilebiliyor.