Toyota’dan OGD üyelerine özel Corolla Sedan lansmanı

Toyota Türkiye, 14 Şubat’ta Türkiye’de satışa sunulan yeni Corolla Sedan modelini OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) üyelerine özel düzenlediği lansmanla tanıttı.

Haberler - 01-03-2019 16:59

14 Şubat’ta satışa sunulan ve ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ ödülü adaylarından biri olan yeni Corolla Sedan, Toyota Türkiye’nin düzenlediği lansmanla Otomotiv Gazetecileri Derneği üyelerine tanıtıldı. İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen özel etkinlikte Corolla modelinin 1966 yılından günümüze kadar uzanan tarihi geçmişi ve yeni Corolla Sedan’ın geldiği nokta anlatıldı. Ardından ise basın mensupları Corolla Sedan’ın hibrit ve benzinli versiyonlarını test etti. 

OGD VE TOYOTA TÜRKİYE’DEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 

Düzenlenen lansman etkinliğinde OGD ve Toyota Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinden bahsedildi. Bu proje kapsamında Yedikule Hayvan Barınağı’ndaki 3000 hayvana mama ve ilaç desteği sağlandığı açıklandı.

 

Günün Diğer Haberleri