Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Ümit Karaarslan, kuruluşlarını takiben hızla altyapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Doğan Holding bünyesinde yeniden yapılanan şirketimizin önceliği Suzuki otomobil, motorsiklet ve deniz motorlarında mevcut ve potansiyel müşterilerimizin mutluluğu ve markamıza olan bağlılığını devam ettirmek” dedi. Bu amaçla satış ve satış sonrası hizmetlerindeki sürekliliği sağlayacaklarını kaydeden Karaarslan, kayıtlı müşterileriyle direkt temas ederek değerlendirmelerini aldıklarını söyledi.

ŞUBAT AYI ÖNEMLİ

“Önceliğimiz ‘Yine Yeniden Suzuki’ olarak iddialı, coşkulu ve müşteri odaklı satış ve satış sonrası hizmetlerimizin devamlılığı olacaktır” diye konuşan Karaarslan şunları söyledi:“Suzuki için 2016 yılı pazara yeniden giriş yılı olacak. Çok hızlı bir büyüme yaşayacağımız yıla giriyoruz. Yepyeni Vitara, Swift , Jimny ve yılın ikinci yarısında satışa sunacağımız Baleno ile pazarda şubat ayından itibaren hızlı dönüşün işaretlerini vereceğiz. Otomobilde 3 yıl içinde yüzde 2’lik pazar payı, motosiklette ve deniz motorlarında ise 2016’da yüzde 50 büyüme hedefliyoruz.

Şubat 2016 Suzuki ailemizin, distribütör, yetkili satıcı ve servislerimiz ve müşterilerimiz olarak Türkiye’de yeniden lansmanı için önemli bir kilometre taşı. Şubat 2016’daki İstanbul Motorsiklet Show ve Boat Showlarının yıldızı yeni Suzuki olacak ve bu parlaklık yine şubat ayında Suzuki otomobillerimizin müşterilerimize teslim törenleri ile devam edecek.” 

AVRUPA’DA ÜST SIRALAR

Suzuki yetkili satıcılarından devam karar verdikleri 45 bayiliğe ek olarak 2016 sonunda toplam 75 adet bayiliğe ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Karaarslan, “Şirketimize ve bana ulaşan aday değerlendirmemiz sürüyor” dedi. Otomobildeki yeni model atağınının motorsiklet ve deniz motorlarında da yaşanacağını belirteren Karaarslan, motorsiklette 2016 yılında 6 yeni modeli pazara sunacaklarını söyledi. 
Karaarslan, bunların arasında MotoGP’de efsane olan GSXR1000A VE SC650A gibi modellerin de olduğunu hatırlattı. Deniz motorlarında ise 6 beygirden 300 beygire kadar değişik güçte yeni modelleri pazara sunacaklarını söyleyen Karaarslan, “Sportif, heyecanlı, her daim genç ve iş ortaklarına, müşterilerine ve çevreye karşı sorumlu Suzuki vizyonu doğrultusunda şirketimizin de sağlam ve güçlü altyapısı ile birlikte hızlı bir başlangıç yaparak Suzuki Avrupa içinde üst sıralara çıkacağız” dedi.

HÜRRİYET 

Etiketler: ümit karaarslan   suzuki   otomobil   motosiklet