Küçük sınıfın iddialı oyuncularından Seat Ibiza'ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu gelişme ile aracın neye benzediğini öğrenmiş olduk.

Son olarak Hyundai i20 kamuflajıyla kameralara yakalanan beşinci jenerasyon, Barselona’da düzenlenecek etkinlik öncesi sızıntıların belkide en büyüğüyle karşımıza çıktı. Polonya merkezli kaynak olan Motofilm’in yayınladığı görsellerde örtülerinden henüz kurtulmamış olan yeni Ibiza’nın iç ve dış tasarım detaylarını tüm çıplaklığıyla görmek mümkün.

Otomobilin dış hatları son neslini her ne kadar andırıyor olsa da tamamen yenilenmiş bir teknoloji ile dizayn edildiği görülüyor. Yatay olan sis farları yeni versiyonda dikey hale gelmiş. Farların ucu yukarıya kaldırılmış ve bu araca daha kararlı bir görünüm kazandırmış.

Arka tarafta ise o eski stop lambalarından eser yok. Eskisine göre daha küçük görünüyor, ancak daha keskin. Ayrıca yeni arka tasarım çok daha sportif görünüyor.

Kaputun altında Volkswagen'in bilindik 1.0 üç silindirli motoru bekleniyor. Bir diğer beklenti ise 1.5 litrelik benzinli ve dizel olan yeni motorlar.