Tanıtımı geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Crafter modeli, Man ile yapılan anlaşma ile bazı kozmetik değişimlere uğrayatak MAN TGE modeli olarak keşfedilmemiş topraklarda da satışa sunulacak.

Çift kabinli kamyonet ve panelvan karoser seçenekleri ile pazara girecek olan MAN TGE Modeli, 7388 mm ile 5983 mm arası değişen uzunluklarının yanında 2340 mm ila 2800 mm ebatları arasında uzunlukları olan versiyonlar ile gelecek.

Önden çekişli, arkadan itişli ve AWD dört tekerlekten çekiş sistemleri 2.0 litrelik dört silindirli turbo dizel motor ile besleniyor olacak. 101 HP ve 175 HP güç seçenekleri bulunan TGE modeli 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik vitesli şanzımanlar ile tercih edilebilecek.

 

Tüm bunların yanında yorgunluk algılama, çoklu çarpışma önleyici fren sistemi, seyir kontrolü, hız sabitleyici gibi sistemler de standat olarak sunuluyor olacak.

MAN TGE modeli önümüzdeki Haziran’dan itibaren Almanya, Avusturya, İsviçre ve Hollanda'da satışa sunulacak. Türkiye satışı ile ilgili ise henüz bir bilgi yer almıyor.