Atletik ve güçlü tasarımıyla öne çıkan Yeni Mitsubishi L200, yakıt ekonomisinden kolay manevra kabiliyetine kadar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak üzere baştan tasarlandı. Zorlu yollara meydan okuyan Yeni Mitsubishi L200, güçlenen altyapısı ve üstün donanım özellikleriyle bir SUV/binek otomobil konforuyla öne çıkıyor.

Pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra yeni konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Yeni L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve yeni süspansiyon sistemi sayesinde rahatlıkla her türlü zorluğun üstesinden geliyor.

Yenilenen model, MIVEC ve Dizel özellikleri bir arada sunduğu yeni motoru ile daha ekonomik, daha güçlü ve daha çevreci olarak beklentilerin ötesine geçiyor. Üstelik yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu ve yüzde 17 daha az karbon salınımıyla Yeni Mitsubishi L200 hem kullanıcılarının cebini hem de çevreyi düşündüğünü bir kez daha kanıtlıyor.

Genişleyen iç kabin, yenilenen koltuklar, anahtarsız çalıştırma sistemi, direksiyonda vites kulakçıkları, çift bölgeli dijital klima ve Bi-xenon farlar ile artırılmış konfor, Paris-Dakar Rallisi’nde elde ettiği başarılar ile offroad performansını kanıtlamış Pajero’dan geliştirilen yeni 4 sürüş modlu 4x4 Super Select sistemi, sessiz motor ve yalıtım özellikleriyle pick-up kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Yeni Mitsubishi L200, manevra kabiliyetiyle şehir içinde ve dar yollarda kolaylık sağlıyor. Tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan 7 adet hava yastığı,  Aktif Çekiş Denge Kontrolü, Yokuş Kalkış Destek Sistemi ve Treyler Denge Kontrolü gibi artırılmış güvenlik özellikleri ve güçlü gövde yapısı sayesinde de güvenilir bir yol arkadaşı oluyor.

3 farklı donanım 5 farklı versiyonuyla Yeni Mitsubishi L200, 79.900 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulan L200’ler, 5yıl/100.000 km. garanti sunuyor.