Flying Spur'un sedan modeli, yeni modern özellikleriyle daha atletik bir duruşa sahip. 20 inçlik siyah ve parlak işlenmiş alaşım jantları, parlak siyah radyatör matrisi ve gövde rengindeki alt ızgara çubuğu Beluga’ya modern bir performans sedanı için gerekli olan herşeyi sağlıyor. 
Flying Spur V8’in el yapımı kabininin içinde, piyano siyahı kaplama şeritleri, tırtıklı vites değiştirme kolları, lüks koltukların ve direksiyon simidinin üstündeki kontrast dikişlerin yanı sıra; kontrast renkli deri bağlantıları olan uzun halı paspaslar ve bagaj halısı bulunuyor. 
Beluga Spesifikasyonu ile birlikte Mulliner Driving Spesifikasyonu’nu da alan müşterilere, 21 inçlik 6 kollu Extrovert jantlar da standart olarak sunuluyor. Mulliner Driving Spesifikasyonu, baklava dilimi şekilli kapitone deri kaplamalara, tırtıklı vites çubuğuna, delikli alaşım pedallara ve özel tasarlanmış deri tavan kaplaması gibi özelliklere sahip. 
Aracın kaputunun altında yer alan yeni 4.0 litre çift turbo V8 motor, 507 HP güç üretiyor. Sadece 5.2 saniyede 0-100 km hızlanmasını tamamlayan araç, tek depo yakıtla 800 km'ye kadar mesafe yapabiliyor. Flying Spur’un atletik tasarımı geleneksel Bentley tarzının belirtileri ile Beluga Spesifikasyonu’nda daha da geliştirilen dinamik bir duruş ve modern ayrıntılarının karışımı olarak nitelendiriliyor. 
Konfor ve inceliğe yönelik tasarıma sahip Flying Spur’da 2015 yılı için bir dizi geliştirme ve yükseltme yapılıyor. 
Bentley, Flying Spur V8 Beluga için siparişleri dünya genelinde almaya yakında başlayacak ve ilk teslimatlar sonbaharda yapılacak.