Daha modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşan www.turassist.com, yeni ara yüzüyle tüm iş ortakları ve müşterilerine daha iyi deneyimler sunuyor. Sigorta, otomotiv ve finans başta olmak üzere pek çok sektördeki değerli kurumun 11 milyonu aşkın müşterisine 7 gün 24 saat acil hizmetler sağlayan Tur Assist’in yenilenen web sitesi, sosyal medya hesaplarına hızlı erişim sağlayan yapısıyla da dikkat çekiyor.

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bini aşkın hizmet birimi ile müşterilerinin yanında yer alan Tur Assist, internet sitesini yeniledi. İspanyol Mapfre'nin iştiraklerinden olan ve Türkiye’de 20. yılını kutlayan şirket, www.turassist.com üzerinde yaptığı yenilikler ile iş ortakları ve müşterilerine site içi dolaşımda kolaylık sağlarken, bilgiye pratik ve hızlı bir biçimde ulaşma imkanı sunuyor.

Tedarikçilere başvuru formu!

Tur Assist’in internet sitesinde yapılan yenilikler arasında tedarikçi başvuru formunun eklenmesi yer alıyor. Burada yapılan düzenleme ile kriterleri uygun görülen tedarikçiler, Tur Assist’in hizmet ağına katılabiliyor. Bir diğer yenilik ise ‘İnsan Kaynakları’ bölümünde yapılan düzenlemeler olarak ön plana çıkıyor. 500’ü aşkın çalışanı bulunan şirket, insan kaynakları bölümünde yaptığı yenilik ile başvuru sahiplerinin CV’lerini daha kolay gönderebilmelerini sağlayarak Tur Assist’in sunduğu kariyer olanaklarından daha kolay faydalanılmasını sağlıyor. Sigorta, otomotiv ve finans başta olmak üzere pek çok sektördeki değerli kurumun 11 milyonu aşkın müşterisine 7 gün 24 saat acil hizmet sağlayan Tur Assist’in yeni web sitesi, bilgisayar dışında tablet ve cep telefonu gibi internete bağlı tüm cihazların ekran boyutlarına uyum sağlayan yapısıyla ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sağlıyor.

Müşteri istedi, Tur Assist yaptı

www.turassist.com adresi modern tasarım anlayışına uygun, kullanıcı dostu ve yeni tasarım trendlerini bünyesinde barındıran bir arayüzle tasarlandı. Modern bir şekilde tasarlanarak daha kullanışlı hale getirilen site, kullanım kolaylığı sunan yapısı, sade içeriği ile ziyaretçilerine keyifle inceleme imkanı sunan bir ortam sağlıyor. Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, web sitesinin tasarımı yapılırken, kullanıcı görüşmeleri ve analizleri sonucunda kullanıcı ihtiyaçlarının belirlendiğini ve bu ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayacak bir müşteri deneyimi hazırlandığını dile getirdi.