Herhangi bir satın alma yapmadan Mapfre'nin en büyük 3'üncü asistans şirketi olduklarını belirten Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, "Türkiye'de 20'nci yılımıza da pazar lideri olarak girdiğimiz için gururluyuz. Yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden, marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bini aşkın hizmet birimi ile hizmetler sunan Tur Assist, Türkiye'deki 20'nci yılını görkemli bir törenle kutladı. Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleşen törende sigorta ve otomotiv sektöründe hizmet veren birçok şirketin üst düzey yöneticileri ile Tur Assist'in iş ortaklarından oluşan geniş bir davetli grubu yer aldı. Mapfre Asistencia Genel Müdürü & COO’su Alberto Berges Rojo, gecede Tur Assist’in Mapfre Asistencia’daki önemine değinen bir konuşma yaptı. Alberto Berges Rojo, Tur Assist’in yeni ürün tasarımı, yeni hizmet ağı çalışmaları, Tur Assist Akademi gibi projeleri ile Mapfre grubundaki diğer ülkelere örnek teşkil ettiğini söyledi.

Mapfre dünyasında 3. sırada

Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu da, Türkiye'deki 20'nci yıllarına açık ara pazar lideri olarak girdiklerini belirtti. "Tur Assist olarak hiçbir satın alma gerçekleştirmeden Mapfre Asistencia ailesinin en büyük üçüncü asistans şirketi olduk" açıklamasında bulunan Fenercioğlu, "Asistans sektöründe hizmet kalitemizi arttırmak adına yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sektördeki bütün rakiplere karşın yüzde 50'nin üstünde pazar payımız ile açık ara liderliğimiz sürüyor. Hedefimiz yatırımlarımıza devam ederek, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden pazar liderliğimizi devam ettirmek" diye konuştu.

Yenilikçi hizmetleriyle fark yaratıyor

İspanya'nın önde gelen sigorta, reasürans ve asistans grubu Mapfre’ye bağlı Mapfre Asistencia'nın Türkiye kuruluşu olarak hizmet veren Tur Assist, toplam müşteri memnuniyeti araştırmalarında yüzde 95’in üzerinde bir oran ile 11 milyonu aşkın müşterisine kaliteli ve her biri alanında uzman ekipleriyle profesyonel hizmetler sağlıyor. 3 bin 600 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük operasyon çağrı merkezine sahip olan şirketin toplamda 480 çalışanı bulunuyor. 2015 yılı içerisinde 355 bin çekici hizmeti ve 1 milyon 350 bin günlük ikame araç tahsisi ile bu alandaki gücünü bir kez daha ortaya koyan Tur Assist, gelecek yıllarda daha geniş kitlelere hizmet vermeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli ve hızlı çözümleri ile birçok yeniliğe imza atan Tur Assist, garanti paketleri, yol yardım, konut yardım, elektronik eşya koruma paketi Elektro Asist gibi pek çok yenilikçi ve hayat standartlarını yükseltici hizmeti kullanıcıları ile buluşturuyor.

Eğitimde de ilklere imza attı

Türkiye’de ilk yol ve yol kenarı hizmet ağını, ilk hasar onarım ekibini kuran ve konutta hasar onarımda Türkiye’nin pek çok ilinde yaygın bir şekilde yardım sağlayan Tur Assist, hizmet kalitesini her zaman en üst düzeyde tutmak için Tur Assist Akademi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda toplam 2 bin 571 Tur Assist hizmet birimi, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı akademinin eğitimlerine katılarak sertifika aldı. Yine sadece geçtiğimiz yıl tesisat, elektrik, çilingir, cam, seramik ve konut hasarı gibi alanlarda toplamda 66 bin 343 noktada hizmet veren Tur Assist, bu alanda ulaşılması zor bir rekora da imza atmış oldu.