Toyota Plazalara gelenler keyifli dakikalar geçirme fırsatı bulurken, belirlenen modellerde 3 bin TL takas indiriminden yararlanabilecekler. Test sürüşü yapanlar arasından belirlenecek 5 şanslı Toyota tutkunu da iPad kazanma şansını elde edecek.

Yeni Auris, Yeni Avensis ve Adını “efsaneler” arasına başarıyla yazdıran Yeni Hilux’ın yanı sıra dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla, şehir içi yolların vazgeçilmez otomobili Yaris ve çevreci Yaris Hybrid,  1,6 lt dizel motor seçeneği bulunan Verso ve her türlü arazi şartlarına gösterdiği uyumu kadar kent yollarının da vazgeçilmezi RAV4’ü test etmek ve yakından tanıma fırsatı bulmak için 17-25 Ekim tarihleri arasındaki hafta sonları Toyota Plazalar herkesi bekliyor olacak. Toyota Plazalarda, mükemmel sürüş keyfi sunan Toyota’ların keyfine varmanın yanında, ailenin diğer fertleri de gün boyu sürecek şenliklerde gönüllerince eğlenebilecekler. Toyota, Ekim ayına özel indirimlerin yanı sıra markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için belirlenen modellerde ekstra 3 bin TL takas indirimi de sunuyor.

5 Kişiye iPad Kazanma Şansı

Plazalarda test sürüşü yapan 5 kişi ise, Toyota şenliğinin en şanslıları olacak. Toyota’nın 17-25 Ekim tarihleri arasındaki hafta sonu günlerinde Toyota Plazalarda düzenlenecek etkinlikte test sürüşü yapanlar www.bitoyotamolsa.com web-sitesi üzerinden #BiToyotamOlsa hastagh’i ile bir cümle yazarak yarışmaya katılabilecekler ve bu cümleler arasından en beğenilen 5 cümlenin sahibi bir iPad kazanacaklar.