Toyota Plaza Göktepe ile Karadeniz Ereğli başta olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olan Toyota’nın 57’nci plazası, Toyota’nın 3S Plaza (satış, servis ve yedek parça) konseptine uygun olarak dizayn edildi. Toyota Plaza Göktepe, 560 m2’si showroom, 1425 m2’si kapalı alan olmak üzere 2 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Toyota Plaza Göktepe’de 19 kişilik uzman bir ekip hizmet veriyor.

Toyota Plaza Göktepe’de, satış, mekanik, kaporta ve boya atölyelerindeki deneyimli ekipler müşterilere hizmet verirken, araçların yedek parça ihtiyaçları da yedek parça deposundan karşılanıyor.

Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, Karadeniz Ereğli’ye layık olan modern bir plazayı hizmete sunduklarını belirterek “Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmete giren plazamızla, satış ve satış sonrası servis hizmetleriyle müşterilerimizin yanında olacağız” dedi. Göktepe, Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun da altını çizerek “Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı Karadeniz Ereğli’de temsil ediyor olmak gurur verici. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürüş zevkine dönüştüren otomobillerimiz ve hizmetlerimiz ile en iyiyi sunma amacındayız. Müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir hizmet anlayışıyla, sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmek arzusunu taşıyoruz” diye konuştu.