ABD pazarında satılacak olan 5.2 metre uzunluğundaki araç seri üretime alındığında gelmiş geçmiş en büyük Subaru modeli olacak.

Subaru’nun, geleceğe dair fikirlerini sergilediği konsept araçlar serisi VIZIV’in son örneğini Los Angeles Otomobil Fuarı’nda VIZIV-7 Concept adıyla gözler önüne serdi. Hayattan zevk almayı seven ve huzurlu bir yaşamı hedefleyenlere hitap edecek olan Subaru’nun bir sonraki 7 kişilik büyük boy SUV’sinden fikirler taşıyan VIZIV-7 Concept, markanın tüm ana unsurlarını taşıyor.

Subaru’nun marka değerlerinin çekirdeğini oluşturan üstün güvenlik, dayanıklılık, denge ve arazi kabiliyeti, geleceğin büyük SUV’sinde bir adım ileriye taşınacak. VIZIV-7 Concept seri üretime alındığında, yaklaşık 5.2 metrelik uzunluğuyla gelmiş geçmiş en büyük Subaru modeli olacak. Yaklaşık 2 metre genişliğindeki VIZIV-7 Concept 1.8 metre yüksekliğinde. Aracın dingil mesafesi ise 2.9 metrenin üzerinde. Los Angeles Otomobil Fuarı’nda ilk olarak gösterilen aracın lastik ölçüleriyse 265/55 R21.

3 sıra oturma düzenine sahip bir Subaru modelinin özellikle geniş aileler tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Subaru’nun dinamik ve sağlam tasarım felsefesine uygun detaylar barındıran VIZIV-7 Concept, 2018’in ilk çeyreğinde Kuzey Amerika pazarında lanse edilecek.