Yarışmada tüm kategoriler arasındaki en büyük ödül olan “Absolute Winner” ödülüne SEAT Antalya Yetkili Satıcısı Başaran Otomotiv’den Gökhan Bozanoğlu layık görüldü.Yarışmada ‘Servis Danışmanı’ kategorisinde Doğuş Oto Bursa’dan Mehmet Baydı da ‘Dünya İkinciliği’ elde ettiSEAT S.A.’nın her yıl düzenlediği tüm ülkelerin katıldığı ‘Top SEAT People’ yarışmasında dünya birinciliği Türkiye’ye geldi. SEAT S.A.’nın dünya genelinde yetkili servisleri arasındaki bağı güçlendirmek, motive etmek ve alanlarında en iyileri belirlemek amacıyla düzenlediği yarışmanın 2016 finallerinde 27 ülkeden 120 SEAT çalışanı birincilik için mücadele etti.    

En büyük ödül Türkiye’ye

Yarışmaya bu yıl 3 kişilik bir ekiple katılan SEAT Türkiye, en büyük ödülün de sahibi oldu. SEAT Antalya Yetkili Satıcısı Başaran Otomotiv’den master teknisyen Gökhan Bozanoğlu, tüm kategorilerde elde ettiği sonuçlarla büyük ödül olan ‘Absolute Winner’ı Türkiye’ye getirdi.

Bir ödül de Bursa’ya

Yarışmada SEAT Türkiye ‘Servis Danışmanı’ kategorisinde de ödül aldı. Doğuş Oto Bursa’dan Mehmet Baydı dünya ikinciliği ödülünü kazandı.

6 kategori, 19 ödül

“Top SEAT People” Yarışması’nda Servis Müdürü, Servis Danışmanı, Garanti Uzmanı, Yedek Parça Müdürü, Master Teknisyen ve Boya Teknisyeni olmak üzere toplam 6 kategoride gerçekleştirilen teorik ve pratik sınavlar neticesinden dereceye giren ilk üç kişiye ödül veriliyor. Yarışmada ayrıca tüm dallarda en yüksek puanı alan bir yarışmacı da ‘Absolute Winner’ ödülünün sahibi oluyor.