Özel hazırlanan ve arka piknik masasının içine yerleştirilen Mulliner sterlin gümüşü makyaj ve bakım seti Mulsanne First Edition’da yer alıyor. Merkezi Londra’da bulunan Asprey tarafından hazırlanan lüks ağırlıklı sette bir makyaj aynası, saç fırçası ve tarağı bulunuyor ve setin tamamı Mulliner tarafından tasarlanan benzersiz bir piknik masasının içine mükemmel uyumla yerleşiyor.

First Edition motifleri kabinin her yerinde görülebiliyor. Örneğin arka koltuklardaki piknik masalarının üzerindeki eşsiz dairesel yerleşim, özel basamak sacları ve koltuklardaki Union Jack’ten esinlenen First Edition işlemeleri bu motifler arasında yer alıyor.

 

Bentley’in yeni amiral gemisinin gerçek bir kutlaması olan her bir Mulsanne First Edition özel oyma bir Bentley “Uçan B” kaput süsüne sahip ve bir şampanya soğutucuyla birlikte sipariş edilebiliyor.

Mulsanne Extended Wheelbase First Edition’da bulunan dalga desenli Fulbeck ahşap kaplamanın malzemesi 350 yıllık bir İngiliz ceviz ağacından alındı. Son derece nadir olan ve çok talep gören bu ahşap türü, müzayedeyle ve açıklanmayan rekor bir fiyattan satıldı. Bentley de az sayıda otomobilin ahşap kaplamalarına yetecek kadar ahşap satın almayı başardı. Diğer tüm Mulsanne First Edition modelleri benzersiz bir Antique Ash kaplamasıyla sunuluyor.

Birinci sınıf bir uçak seyahati deneyimini karayolunda sunan yeni Bentley Mulsanne Extended Wheelbase özel şoför kullanmayı tercih eden müşteriler için tasarlandı. Arka koltuklarda diz mesafesinin 250 mm daha fazla olduğu Mulsanne Extended Wheelbase’in iç alanındaki bu önemli artış bu modeli, dünyada, en cömert oranları sunan lüks limuzini yapıyor.

Zirvedeki iç mekan, yeni uçak tarzı yatan koltuklar ve açılan ayak dayama yerleri ve arka bölmeye ait bir tavan penceresiyle daha da güçleniyor. Yolcuların arka tarafta uyuma olanağı arka bölme perdeleriyle garanti altına alınıyor. First Edition’da perdeler yeni bir fildişi rengiyle iç kısmın genel renklerine uyum sağlıyor. Bütün bu özellikler bir araya geldiğinde benzersiz bir rahatlatıcı otomobil ortamı oluşturuyor.