Türkiye’nin lider otomotiv üreticilerinden, Sabancı Holding iştiraki TEMSA Türkiye’deki pazar liderliğini pekiştirecek yatırımlara devam ederken, yurt içindeki araç parkını genişletmeyi de sürdürüyor. Temsa son olarak Pamukkale Turizm bünyesinde hizmet veren Şimtur Turizm ile satış anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında 1 Maraton daha satın alan Şimtur Turizm filosuna toplam 3 Temsa aracı ekledi. Maraton, İstanbul Otogarı’nda Temsa merkezinde düzenlenen teslim töreni ile Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından firma sahibi Yılmaz Şimşek ve Şirket Müdürü Cevat Sevinç’e teslim edildi.

 

Firma sahibi Yılmaz Şimşek, “Bursa merkezli olarak 1998 yılından beri personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. Şu an filomuzda 60’ın üzerinde araç var. Hedefimiz üst düzey teknolojik araçlarla filo sayımızı artırmak” dedi.

 

Üst düzey teknoloji etkili oldu

İlk önce Prestij aldıklarını, daha sonra 2015 yılında Safir yatırımı ile devam ettiklerini açıklayan Yılmaz Şimşek şöyle devam etti: “Safir yatırımının ardından işletme sürecinde duyduğumuz memnuniyet ve Temsa Bölge Satış Yöneticilerinin de gösterdiği yakın ilgi ile yatırımımızı Temsa araçlar yönünde yapmaya karar verdik.

 

TEMSA’ya yatırım tercihlerimiz arasında rahatlık ve konfor düzeyinin yüksek olmasının yanı sıra satış sonrası hizmetten duyduğumuz büyük memnuniyet yer alıyor. Ayrıca yüksek teknolojik donanımı ve üst düzey sürüş güvenliği de araç yatırımında tercihimizde etken oldu.”

 

 

 

3’üncü Temsa teslim edildi

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, “Pamukkale Turizm ile 2010 yılında tanıştık. Bugün firmaya ikinci Maraton’u ama totalde 3’üncü Temsa aracını teslim ediyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetini karşılayabilmek ve satışları sürdürülebilir hale getirmek. Yeni Maraton aracımızın Şimşek Tur ve Pamukkale Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.