TIGGO müşterileri için gerçekleştirilen ilk buluşmanın ardından ikincisi de İstanbul’da düzenlenen “With Chery With Love” etkinliğinde bu sefer OMODA 5 sahipleri bir araya geldi. 32 adet Chery OMODA 5’in katılımıyla 80’i aşkın müşteri ve aileleri, barbekü partisi ve canlı müzik konserinde eğlenceli bir gün geçirdiler. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; “Müşteri deneyimine dokunan etkinliklerimizi aralıksız sürdürerek markamıza olan bağlılığı artırmayı hedefliyoruz. Amacımız, Chery’nin sadece satış ve satış sonrası hizmetleriyle yetinmeyip, birlikte olma duygusunu ve markamıza olan aidiyeti artırmak” dedi.
 
Çin’in en büyük otomotiv üreticisi Chery, Kemer Country Orman Evi arazisinde, Türkiye’nin ilk “With Chery With Love” (WCWL) etkinliğinde TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO sahibi aileleri ağırlamanın ardından bu buluşmanın bir benzerini geçtiğimiz günlerde, OMODA 5 sahipleri için organize etti. “With Chery With Love” (WCWL) etkinliğinin ikincisi, JW Marriot Marmara Sea Otel’de 32 adet OMODA 5 ve 80’i aşkın müşteri ve ailelerinin katılımıyla düzenlendi. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; “Müşteri deneyimine dokunan etkinliklerimizi aralıksız sürdürerek markamıza olan bağlılığı artırmayı hedefliyoruz. Amacımız, Chery’nin sadece satış ve satış sonrası hizmetleriyle yetinmeyip, birlikte olma duygusunu ve markamıza olan aidiyeti artırmak” dedi.
 
İkinci Chery etkinliğinde OMODA 5 sahipleri ve aileleri bir araya geldi!
Kısa zaman önce Türkiye pazarına giren Chery’nin, müşteri etkinliklerinden ikincisi bu sefer OMODA 5 sahiplerini bir araya getirdi. Barbekü partisi verilen etkinlikte katılımcılar canlı müzik konserinde eğlenceli saatler geçirdiler. Chery OMODA 5 müşterileri, yeni bir SUV tercih ederken, kendileri gibi karar veren onlarca yeni insanla tanışarak sosyal bir bağ kurdular. Yeni dostlukların ve bağlantıların kurulduğu “With Chery With Love” (WCWL) etkinlikleri ilerleyen dönemde de devam edecek ve Chery kullanıcılarına ayrıcalıklar sağlayacak.  
 
 
WCWL ile Chery algısı gelişiyor!
Chery’nin küresel pazarda hızla gelişim kaydetmesinin tek nedeni rasyonel yönden “Teknoloji Tabanlı Girişim” konusuna odaklanması değil; markanın aynı zamanda algısal açıdan kullanıcı iletişimine çok fazla önem vermesi olarak değerlendiriliyor. Chery her zaman kullanıcıların sesine kulak veriyor, müşterilerin duygularını önemsiyor ve kullanıcı deneyimini sürekli iyileştiriyor. Birlikte yaratma, kazan-kazan ve kullanıcılarla ortak ilerleme değer konsepti altında “With Chery With Love” (WCWL) araç sahibi platformu kuruldu. Bu, Chery’nin kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmasına ve daha fazla kullanıcıyla büyüyen bir ekolojide birlikte değer yaratma fırsatına olanak tanıyor.
 
Farklı ülkelerde de yapılıyor!
2023 itibarıyla WCWL, dünya genelinde 150’yi aşkın etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador gibi ülkelerdeki müşterilere yönelik olarak düzenlendi.