Michelin, tarım sektöründe çalışan çiftçilerin verimlerini artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Düşük hava basınçlı lastik serisi Ultraflexi’i üreterek çiftçilere destek veren Michelin, bu sayede toprağı koruyarak verimini artırıyor, yakıt tasarrufu ve sürüş konforu sunuyor.

Ultraflex ile yıllık verim yüzde 4, ürün verimi yüzde 24 artıyor

Daha fazla yük, hız ve çekiş gücü sağlayan bu üstün teknoloji, düşük hava basıncıyla çalışma özelliği ile verimliliği yükseltiyor. Michelin geliştirdiği Ultraflex teknolojisi sayesinde toprağı sıkıştırmadan korurken yıllık verim artışını yüzde 4, ürün verimini ise yüzde 24’ün üzerinde artırıyor.

Michelin, Ultraflex teknolojisini traktörler için XeoBib, AxioBib ve YieldBib modellerinde çiftçilerin kullanımına sunarken, biçerdöverler için CerexBib, ilaçlama ve sıvı gübreleme ekipmanları için SprayBib ve römorklar için ise CargoXBib modellerinde çiftçilerin hizmetine sunuyor. Michelin IF ve VF serilerinde de kullanılan teknoloji, tarım sektörü için çığır açan yapısıyla çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik büyük avantajlar sağlayarak fark yaratıyor.