Lexus, 12-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Ürettiği otomobillerle ve sunduğu hizmetlerle farkını ortaya koyan Lexus, Frankfurt’ta geleneksel basın toplantısı anlayışını radikal bir yolla yeniden tanımlayacak.

Lexus, Japon misafirperverliği felsefesi Omotenashi’nin insan odaklı prensibini her alanda uygulamayı sürdürüyor. Bu felsefe, bu defa 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda basın mensuplarına Lexus standını ziyaret ettiklerinde arttırılmış gerçeklik teknolojisinin yaratıcı ve pratik kullanımıyla diledikleri zaman basın toplantısını izleyebilme imkanı sunacak. Yoğun geçen basın günlerinde Lexus standına gelen gazeteciler, Lexus’un sunduğu bu yeni yöntem ile markanın lansmanlarına diledikleri zaman katılabilecekler.

Lexus standına gelen basın mensuplarına Hololens teknolojisi ile geliştirilen artırılmış gerçeklik gözlüğü rehberlik edecek. Gazeteciler Lexus Avrupa Başkanı Alain Uyttenhoven’in konuşmalarını dinleyebilirken, bir aracın yanına geldiklerinde araç ile ilgili Lexus uzmanlarının sunumu izleyebilecekler. İstedikleri anda basın toplantısını takip edebilecek basın mensupları, bu sayede zamanı daha verimli kullanabilecekler.

Bu yeni basın toplantısı konsepti, Lexus’un ayrılmaz değerleri arasında yer alan Omotenashi ile birlikte şekillendi. Lexus markası insan odaklı yaklaşımlarını otomobil üretiminden, iş geliştirmeye ve hizmet anlayışına kadar her alanda kullanarak bir yaşam tarzı markası olmaya devam ediyor.

Basın mensupları 12-13 Eylül tarihlerinde, 8. Salon’da yer alan Lexus standına gelerek istedikleri zaman basın toplantısını izleyebilecekler.