Sadece bir otomobil markası değil aynı zamanda yaşam tarzı markası olan Japon otomobil firması Lexus, ödüllü müzik yapımcısı Mark Ronson ile güçlerini birleştirerek eşsiz bir işbirliğine imza attı. Süper coupe modeli LC’nin lansmanı için düzenlenen “Make Your Mark” isimli organizasyon aynı zamanda LC için interaktif bir kampanyanın başlangıcını temsil ediyor.

 

Müzik ve otomobil tutkunları, LC sürüş deneyimini bir adım ileriye taşıyarak Ronson ile birlikte stüdyoda kendi müziklerini yaptılar. LC’nin lüks kabininden ve dünyaynın en yenilikçi müzik sanatçılarına ev sahipliği yapmış İbiza’nın müzikal mirasından ilham alan katılımcılar, özel bir platformda, kendi müziklerini çalarak bir DJ olma şansı yakaladılar.

 

Sürüş ve müzik tutkunu olan Mark Ronson da, LC’yi kullandıktan sonra kendi müziğini yaptı. Lexus’un sıra dışı deneyimler yaşatma felsefesinden yola çıkılarak düzenlenen organizasyonda LC’nin teknolojisine ve sanatsal tasarımına da vurgu yapıldı. Ayrıca LC, çarpıcı Ibiza manzarası yollarında yüksek performansını da ortaya koydu.

 

Lexus’un başlattığı “Make Your Mark” kampanyasıyla birlikte, gelecek beş ay boyunca müşteriler ve müzik/otomobil tutkunları şaşırtıcı içerikler üretme ve sıra dışı deneyimler yaşama şansı bulacaklar. (https://www.lexus.com.tr/lexus-today/make-your-mark)

 

Organizasyonun başrolünde yer alan LF-LC konsept aracın tasarımını birebir yansıtan LC coupe, kısa zamandaEyesOn Tasarım Ödülleri gibi prestijli ödüllerin sahibi oldu. LC, Lexus’un heyecan veren araçlar yaratma kültürünün en gelişmiş örneği olarak, tasarım ve mühendislik ekiplerinin yakın çalışmasını temsil ediyor.