LeasePlan ile Medline Acil Sağlık arasında imzalanan projeyle, acil sağlık problemleriyle karşılaşan araç kullanıcılarına, telefonla tıbbi danışmanlıktan, doktorlu kara ambulansı ile medikal bilgi köprüsüne kadar birçok hizmet veriliyor.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede 1 milyon 500 bin adedin üzerinde dev bir araç filosunu yönetmekte olan LeasePlan, müşterilerine 7/24 acil sağlık hizmeti üyeliği hediye edecek. Proje, Türkiye'nin ilk Özel Acil Sağlık Hizmetleri kuruluşu olan Medline Acil Sağlık ile hayata geçirildi.

Hizmet kapsamı içerisinde LeasePlan müşterileri; Medline Acil Sağlık’ın 32 acil durum parametresi dahilinde gerçekleşecek acil durumlarda doktorlu kara ambulansından ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Ayrıca beklenmedik durum ve zamanlarda ortaya çıkacak sağlık sorunları için Medline Acil Sağlık’ın 7/24 telefonla tıbbi danışmanlık hizmetinden de faydalanabiliyor.

LeasePlan'in tüm kullanıcıları kapsayan acil sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcılar, şirketin internet sitesinde “Araç Kullanıcıları/ Hoşgeldiniz” sayfasındaki formu doldurarak bu hizmeti aktif hale getirebiliyor.