Dünyanın en popüler deniz sporlarından biri olan kiteboard, deniz ve hava şartları itibarıyla en ideal bölgelerden biri olarak kabul edilen ülkemizde de çok ilgi görüyor. 

Her spor dalında olduğu gibi temel bir eğitim gerektiren kiteboard için en ideal coğrafyalardan biri kabul edilen Akyaka’da, bu amaçla hizmet veren okullar arasına, Volkswagen ve bölgenin tecrübeli eğitmen kadrosuna sahip kite okulu işbirliğiyle hayata geçen Volkswagen Kite by Yada Riders da dahil oldu.

İki benzer ruh Akyaka’da buluştu: Volkswagen Kite by Yada Riders 

Aktif ve dinamik yaşam tarzını benimseyen özgür ruhlu kiteboard, tasarımından, sürüş dinamiklerine kadar tam da bu karaktere uygun Volkswagen ile buluşuyor. Volkswagen Kite by Yada Riders okulu profesyonel ekipmanlar ve en iyi eğitmenlerle yeni sezonda kiteboard tutkunlarını ağırlamaya hazır. 

Şampiyonlardan oluşan eğitmen kadrosu 

Slalom, Foil, Free Style Gençler gibi liglerde Türkiye’nin yanısıra uluslararası alanlarda da yarışma derecelerine sahip eğitmenlerin aralarında bulunduğu tecrübeli kadrosuyla hizmet veren Volkswagen Kite by Yada Riders okulu her yaş grubuna eğitim olanağı sunuyor.

Eğitimin yanısıra, profesyonel ekipman kiralama hizmetinin de sunulduğu okulda sezon boyunca farklı etkinlikler de devam ediyor.