Türkiye’de motor sporlarında 40. yılını tamamlayan Serdar Bostancı’nın başında olduğu Castrol Ford Team Türkiye, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6’ncı ayağı Kuzey Kıbrıs Rallisi’ni zirvede tamamladı. Türkiye’den 16 ekibin yanı sıra 13 de Kıbrıslı Türk sporcunun katılımıyla 3 günlük bir organizasyonla yapılan rallide 20 ekip finiş görürken, Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz ikilisi en yakın rakiplerinin 10.4 saniye önünde zafere ulaşmayı başardı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne birincilik için geldiklerini belirten Orhan Avcıoğlu, istediklerini aldıklarını ifade ederken; “Bu yarışa takım olarak büyük bir özveri ve emekle hazırlandık ve yarışta da gerçek bir takım olduğumuzu gösterdik.  Co-pilotum Burçin ile teknik ekibimize ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Yarış genelinde hızlı ama güvenli bir tempoda gittiklerini vurgulayan Avcıoğlu, “Cumartesi etaplarında lastik patlatmamız nedeniyle 45 saniye kaybederek günü ikinci sırada bitirmemize rağmen Pazar günü tempomuzu artırdık ve finalde en yakın rakibimize 10.4 saniye fark yaptık. Sezon sonu yaklaşırken Castrol Ford Team Türkiye’nin kazanma geleneğini sürdürmek büyük mutluluk” dedi.

Castrol Ford Team Türkiye’nin 2015 yılına da damga vurduğunu ifade eden takım direktörü Serdar Bostancı da şunları söyledi: “Bu yıl tüm ekibimiz takım olma ruhunu ortaya koydu. Takımlar şampiyonluğunu garantilememizin ardından pilotlar sıralamasında da ilk iki sırayı alarak duble yapmaya çok yaklaştık. Her parkurda, her kilometrede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’de motor sporlarında en iyiyi yapmak için durmaksızın çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak bizim için büyük mutluluk ve gurur.”