Kare ve dairelerin temel tasarım unsurlarıyla geliştirilen J7, arazi araçlarının sağlamlığını vurgulayan çizgileriyle klasik estetiği yeni nesil ve son teknoloji bir arazi aracında buluşturuyor. Aracın minimalist endüstriyel tarzdaki akıllı kokpiti, düz ve pürüzsüz hatlarıyla geniş bir alan hissi sağlıyor. Havada süzülüyor gibi görünen ön konsol doğal bir şekilde akıyor. Bu oluşumu 14,8 inçlik merkezi kontrol ekranı tamamlıyor ve akıllı yönetimi kompakt bir alana topluyor. Jet avcı uçağı tarzında elektronik vites değiştirici ve savaş gemisinden ilham alan kapılar, farklı etkileşim senaryolarını destekleyen 64 renkli dinamik ortam aydınlatmasıyla teknolojik ve eşsiz bir deneyim oluşturuyor. 
Geçen yılın nisan ayında tanıtılan JAECOO, o tarihten bu yana “Klasikten Klasiğin Ötesine” felsefesine bağlı kalarak hızla ön plana çıktı. JAECOO’nun ilk kentsel off-road modeli J7, sadece üstün off-road becerileri ve çığır açan akıllı teknolojisiyle değil, aynı zamanda farklı tasarım estetiğiyle de dikkat çekiyor.
Klasik Off-Road Estetiğini Yeniden Yorumluyor!
JAECOO J7, off-road sanatını adeta yeniden yorumluyor. Markanın off-road estetik felsefesinde, sağlamlık ve zarafet gibi özellikler tezat oluşturmak yerine birbirini tamamlayan birer unsur olarak öne çıkıyor. Karelerin ve dairelerin temel tasarım unsurlarıyla geliştirilen J7, arazi araçlarının sağlamlığını vurgulayan çizgilerle klasik estetiği kusursuz bir şekilde bütünleştiriyor. Geleneksel SUV’larla karşılaştırıldığında J7, kısa, güçlü ve düz çizgilere, açılı bir kontura sahip. Bu da çağdaş elit tasarım anlayışının karakteristik özelliği olan hem entelektüel hem de fiziksel cesaret yayan dengeli bir görsel etki oluşturuyor. Altıgen şelale tasarımlı ızgara büyük JAECOO logosuyla bir araya gelerek sadece markanın güvenini vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda benzersiz bir arazi gücü duygusu da uyandırıyor. Ön farlar, bağımsız uzun ve kısa huzmeli merceklere ve akıcı bir karşılama ışığı efektiyle bölümlü bir LED matris aydınlatmaya sahip. Bu, off-road maceralarına ve yeni keşiflere açılan kapıyı simgeliyor. Yanlardaki dinamik omuz çizgisi ve eğimli tavan çizgisi, katmanlı ancak güçlü ve verimli bir profil oluşturuyor. Ön farların kenarından arkaya doğru uzanan kesik çizgi gökyüzünde ilerleyen bir meteoru andırıyor. Bu oluşumun ürettiği güçlü etki, geleneği yenilikle, işlevselliği tasarımla buluşturuyor ve J7’nin aerodinamik estetiğini tüm görkemiyle öne çıkaran gömme elektrikli kapı kollarıyla daha da güçleniyor. Aracın arka cepheyi boydan boya kaplayan arka aydınlatma tasarımı ise, teknolojiye duyarlı ve minimalist bir ışık kümesi silueti oluşturuyor. Matris benzeri çapraz çizgiler, off-road yolculuğuna rehberlik eden alevleri andırıyor. Oldukça güçlü yüzey işlemi aracın sert hatlarıyla uyum sağlayarak J7’nin şehir içi off-road varlığının üstün yapısını yoğunlaştırıyor.
5 farklı renk alternatifiyle yollara çıkıyor!
JAECOO J7, her biri modelin tasarımını daha da ön plana çıkaran; Ayışığı Gümüş, Karbon Kristal Siyah, Model Yeşili, Hâkî Beyaz, Zeytin Gri olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle yollara çıkıyor. Lüks otomobillerde kullanılanlara benzeyen kaliteli renk tercihi JAECOO J7’nin hatlarını daha da güçlü bir şekilde ifade ediyor. J7’de markanın benzersiz tasarım dili ve üstün işçiliği açıkça görülüyor. Sağlamlık ve zarafetin yenilikçi karışımı, klasik tasarım ilkelerinin temeline dayanarak şehirli off-road SUV'lar için yeni bir estetik ölçüt belirliyor. JAECOO, J7’yi aracın arazi kabiliyetini kullanıcının sürüş senaryoları etrafında kusursuz bir şekilde entegre etme konusuna odaklanarak tasarladı. Bu çalışmaların bir ürünü olan minimalist endüstriyel tarzdaki akıllı kokpit, düz ve pürüzsüz hatlarıyla geniş bir alan hissi sağlıyor. Havada süzülüyor gibi görünen ön konsol doğal bir şekilde akıyor. Bu oluşumu 14,8 inçlik merkezi kontrol ekranı tamamlıyor ve akıllı yönetimi kompakt bir alana topluyor. Jet avcı uçağı tarzında elektronik vites değiştirici ve savaş gemisinden ilham alan kapılar, farklı etkileşim senaryolarını destekleyen 64 renkli dinamik ortam aydınlatmasıyla hem teknolojik hem de eşsiz deneyim oluşturuyor.
1,1 metrekarelik açılır tavanla iç mekân daha da ferah!
Yenilikçi, tüm vücudu destekleyen koltuklar, J7’nin üstün kalite ve işçiliğinin yansıması niteliğinde. Kaliteli dolgu malzemesi ve yüzeyiyle sadece rahat bir oturum sunmakla kalmıyor, aynı zamanda gelişmiş bir işlevsellik de sunuyorlar. Altı yöne ayarlı elektrikli koltuklar, aynı zamanda dört yöne ayarlı elektrikli bel desteğiyle dikkat çekiyor. Koltuklar zorlu maceralarda ek konfor için önde ısıtma ve soğutma fonksiyonuna da sahip. Ayrıca ön koltukların arkasındaki telefon cebi ve 1,1 metrekarelik oldukça büyük panoramik açılır cam tavan gibi ek özellikler kabin deneyimini daha da geliştiriyor.
JAECOO, korkusuz ve vizyon sahibi bir marka yaklaşımıyla tasarım ve kaliteyi birleştirerek off-road ve kentsel unsurların uyumlu bir şekilde bir arada olmasını sağlıyor. Bir araç veya markadan çok daha fazlası olan JAECOO, modern kent seçkinlerinin genişleyen ruhunu temsil ediyor.