Basketbol severlerin büyük heyecanla beklediği THY Avrupa Ligi'nde 2015-2016 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belli oldu. Kura sonuçlarını değerlendiren Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Lassa markamızla adımızı verdiğimiz FC Barcelona Lassa takımına başarılar diliyorum. FC Barcelona Lassa ile Pınar Karşıyaka’nın bu yıl C Grubu’nda yarışacak olması, hem bizim hem de tüm basketbol severler için sezonu daha heyecanlı bir hale getiriyor” dedi. 
Brisa'nın bir Türk markası olan Lassa ile bugüne kadar 2 kez Euroleague Şampiyonluğu, bir kez Şampiyon Kulüpler Dünya Kupası ve 18 kez de İspanya Basketbol Ligi şampiyonluğu yaşamış olan FC Barcelona’nın global başarı yolculuğunda yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bayman sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye'den de 4 -güçlü takımın yer aldığı Avrupa Ligi'nde bu sezon rekabet çok daha sert ve heyecanlı olacak. Lassa olarak, tüm takımların dostluk ve barış içinde rekabet etmesi en büyük isteğimiz…” 
Türkiye lastik pazarı lideri ve Avrupa’nın yedinci en büyük lastik üreticisi Brisa, Lassa markasıyla FC Barcelona ile dört yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalamış; 1 Haziran 2015 – 30 Haziran 2019 dönemini kapsayan bu anlaşmayla FC Barcelona’nın global resmi lastik partneri olmuştu. 
Anlaşma kapsamında, FC Barcelona’nın basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımları, 2015-16 sezonundan başlayarak 4 sezon boyunca maçlarına ‘FC Barcelona Lassa’ ismiyle çıkacak.