Nissan GT Academy Türkiye finalistleri gerçek bir profesyonel yarış pilotu olmak için Silverstone Yarış Pisti'nde zorlu mücadeleye başladılar. 5-13 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan yarış kampı, İngiltere’nin efsane pisti Silverstone’da yapılıyor.

Hüseyin Dağlı, Volkan Kurdoğlu, Ege Topaloğlu, Utku Bosut, Çağdaş Gülşen, Fatih Demircan’dan oluşan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone’da başarılı olabilmek için önce Türkiye’de hızlı bir eğitim sürecinden geçtiler. Simülasyon, fitness, basın testleri ve parkurlarda gerçek sürüş deneyimleriyle birçok zorlu rakibe karşı önemli mücadeleler verdiler. Şimdi de Silverstone Yarış Pisti'ndeki kampta Meksika, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Afrika’dan gelen katılımcılara karşı yarışacaklar.

Profesyonel bir yarışçı olabilme hayali taşıyan finalistler, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, gelecek hayallerinin Le Mans 24 Saat’i kazanmak ve Formula 1’de yarışan ilk GT Academy Şampiyonu olmak olduğunu söylüyorlar.