Goodyear, Aralık 2017’de İtalya’da bulunan G. Agnelli Lingotto Oditoryum’da gerçekleşen yıllık tedarikçi konferansında, İtalyan-Amerikan araç üreticisi Fiyat Chrysler Automobiles tarafından “Yılın En İyi Şasi Tedarikçisi” ödülüne layık görüldü.

 

FCA tarafından yapılan açıklamada, “Goodyear, FCA ile arasındaki işbirliğinin birçok alanında müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiştir. Goodyear; esneklik, şeffaflık ve önceliklendirme ile birleştirerek FCA’nin ihtiyaçlarını desteklemede önemli bir özveri göstermiştir. Goodyear’a çok teşekkür ederiz” denildi.

 

Goodyear EMEA Tüketici Lastikleri OE Genel Müdürü Nick Harley, “Bu önemli ödül bizi çok heyecanlandırdı. FCA tarafından, tüm şasi sektörü için bu yılın en iyi tedarikçisi ödülü ilk defa bir lastik üreticisine veriliyor. Bu büyük başarı, Goodyear’ın, FCA’in ihtiyaçlarını karşılamak üzere mükemmel ürün ve hizmetler sunmak için her gün birlikte çalışan çapraz fonksiyonel takımların göstermiş olduğu büyük ve özverili çalışmalar sayesinde elde edilmiştir” dedi.

 

Nick Harley’e ödülü, COO EMEA ve GEC Üyesi Alfredo Altavilla, EMEA Grup Satınalma Bölüm Başkanı Monica Genovese ve EMEA Şasi & Motor Sistemleri Satınalma Birimi Başkanı Edoardo Calarco tarafından takdim edildi.

 

Goodyear, 2017 yılında FCA ile olan işbirliğini daha da güçlendirdi. En son olarak, Goodyear, FCA markalarının yeni modelleri için orijinal ekipman tedariğinde önemli pay elde etti:

  • İlk Maserati SUV olan Maserati Levante, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV ile donatıldı.
  • Alfa Romeo Giulia, Eagle F1 Asymmetric 3 ROF ve EfficientGrip Performance ile donatıldı.
  • Jeep Renegade, EfficientGrip SUV ve Vector 4Seasons ile donatıldı.
  • Fiat 500X, EfficientGrip Performance ve Eagle F1 Asymmetric 2 ile donatıldı.

Goodyear, yeni teknolojiler ve modeller geliştirip pazara sunarken, FCA ile olan yakın işbirliğinin daha da güçlenerek sürmesini hedefliyor.