Otomotivde gelecek ve gerçek arasındaki boşluk kapanırken, Ford geleceği bugünden yaşamaya yönlendiren, insan odaklı, hayatı kolaylaştıran tasarım ve yenilikçi teknolojilere sahip benzersiz bir müşteri deneyimi sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. 

Yeni marka söylemi “Gelecek=Gerçek” ile bugün ve gelecek arasındaki farkı kapatarak, sunduğu teknolojilerle geleceği bugünden yaşatmayı amaçlayan marka, önümüzdeki dönemde araç portföyünde de daha sürdürülebilir teknolojilere, otonom ve bağlantılı özelliklere sahip modellerin rol oynayacağı gelecek sunmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Ford Türkiye, geleceğin teknolojilerini bugünden yaşatma marka vaadiyle, yenilikçi teknolojiler ile hayatını kolaylaştırmak isteyen ve gelecek için heyecan duyan kişilere Ford teknolojilerinin tüketicileri bugünden geleceğe hazırladığını, geleceği yaşattığını vurgulayan bir kampanya kurguladı.

‘Gelecek Gerçek’ mesajı etrafına kurulan reklam filminde, gerçek gelecek teknolojilerinin Ford ile bugünden mümkün olduğu vurgulanıyor. 

Punch BBDO tarafından hazırlanan kampanyanın reklam filmini Norr Film’den Sir Fred yönetti. Filmin görüntü yönetmenliğini The Impossible, The Imitation Game, Jurassic World: Fallen Kingdom filmleriyle bilinen Oscar Faura yaptı. Film için Tears For Fears’ın efsane şarkısı Mad World, Pedro Macedo Camacho tarafından tekrar düzenlenirken, şarkıyı Hans Zimmer’in vokalistlerinden Tina Guo seslendirdi. Filmin çekimleri dört gün sürerken, İstanbul’un gelecek dünyası, uluslararası video sanatçılarımızdan Mert Kızılay’ın katkılarıyla Anima tarafından iki ay süren bir çalışma ile hayata geçirildi.

Ford Türkiye’nin “geleceği sahiplendiği” stratejik vizyonunun görsel dünyasını anlatan kampanya reklam filmi aynı zamanda, markanın gelecek teknolojilerinden, yeni nesil müşteri deneyiminden, mobiliteden ve sürdürülebilir şehirler konusunda önümüzdeki dönemi kapsayacak iletişiminin de başlangıcı olma önemini taşıyor.