Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürü Değer Yaycıoğlu Öztürk bu sabah görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ardından Ford Otosan PR Ajansı MESE'de çalışan ve Ford Otosan'a bakan Birkan Çalışkan da görevinden ayrılacağını belirtti. Bu arada FIAT PR Ajansı Canyaş İletişimde çalışan Cem Özenen de görevinden ayrıldığını ve artık MESE'de görev yapacağını Ford markasının iletişiminden sorumlu olacak. Öztürk'ün yerine de Ford Otosan Kurumsal İletişim Ekip Lideri Ceren Güneş ve Kurumsal İletişim Uzmanı İpek Marangoz'un bakacağı belirtiliyor. 

Değer Yaycıoğlu Öztürk'e, Birkan Çalışan, Cem Özenen, Ceren Güneş ve İpek Marangoz'a  yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Değer Yaycıoğlu Öztürk istifasını şu mail ile duyurdu :

"Merhaba, Her veda yeni bir başlangıcı getirir beraberinde. Bu, benim için de yeni

hedeflerime uzanan yolculuğumun başlangıcıdır... Bugün, 31 Ağustos itibariyle Ford Otosan Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum. Dört buçuk yıldır kurumsal iletişim çalışmalarını

sürdürdüğüm Ford Otosan için bu yıllar;  yatırımlarla, yeni fabrika  ve yeni

Ar-Ge merkezi açılışları, lansmanlar, yeni ticari araçların hattan inmesi

gibi pek çok gelişme, büyüme ve yeniliklere imza atılan önemli yıllar oldu. Otomotiv sektöründe uzun yıllardır sizlerle birlikte gerçekleştirme fırsatına sahip olduğum  tüm çalışmalarda ve bu süreçlerde sağlamış

olduğunuz destek ve dostluk için sizlere şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu vesile ile, ayrıca birlikte çalıştığım çok değerli kurumsal İletişim ekibine ve çalışma arkadaşlarıma da sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Süreç devamında, iletişim konularında destek sağlamaya devam edeceklerdir.

En içten sevgi ve saygılarımla"