DOD Yetkili Satıcısı Avek, Ümraniye’de hizmete giren 750 metrekarelik üçüncü satış noktasıyla ikinci el araç almak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

 

Avek Ümraniye’nin açılışında konuşan Avek Genel Müdürü Engin Yazıcı, 2017 yılında mevcut iki satış noktasında toplam 2.000 adet ikinci el araç satışı gerçekleştirdiklerini belirtti. İkinci el araç alım – satım pazarında İstanbul’un arz talep açısından son derece büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve her geçen gün bu potansiyelin artarak geliştiğini aktarırken, “Potansiyeli değerlendirmek adına üçüncü satış noktamızı İstanbul Ümraniye’de faaliyete alıyoruz. Türkiye’nin en büyük ikinci el pazarına sahip İstanbul’a kurumsal ikinci el ticareti anlamında hareket getireceğimize inanıyorum” dedi.

 

Yazıcı, “Avek ve DOD işbirliğinin en yeni halkası olan lokasyonumuz, kaliteli hizmet anlayışımızı, geniş ürün yelpazemizi ve kurumsal ikinci el hizmetlerimizi Ümraniye’de müşterilerimizle buluşturacak. DOD markasının gücü, uzman kadromuz, bilgi ve tecrübemizle araç almak, mevcut aracını satmak veya takas etmek isteyenlere tüm yan hizmetlerimizin de katkısıyla en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.