Geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’da düzenlenen Akropol Rallisi’nden ERC3 sınıfı birincisi olarak finişe gelmeyi başaran Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, bu sonuçla şampiyonada iddialı sürücülerden biri konumuna geldi. Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisinin yarıştıkları sınıfta birinci olarak finişe gelirken, Castrol Ford Team Türkiye pilotları Buğra Banaz - Burak Erdener ve Ümitcan Özdemir - Sevilay Genç ikilileri de sorunsuzca finişe gelmeyi başararak bu zorlu ralliyi başarıyla tamamlayarak bir başka başarıya imza attılar. Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, “Türkiye dışında da Castrol Ford Team Türkiye pilotların başarısını göstermek için yeni bir yola çıktık ve bu yolda en zorlu hatta kırıcı nitelikte yarışlardan birini birinci olarak tamamlamaktan dolayı çok mutluyuz. Yoğun bir tempoda adeta 4 koldan yarışan Castrol Ford Team Türkiye olarak şimdiki hedefimiz önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek olan Marmaris Türkiye Rallisi’ni kazanmaktır” dedi.

2015 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğunu kazanarak başarılarına yenilerini ekleyen Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa’da da büyük başarılar kazanmak üzerine kurulu uzun vadeli yeni hedefleri doğrultusunda Yunanistan’da geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Akropol Rallisi’ni de başarıyla tamamlayarak ülkemize dönüyor. Akropol Rallisi’nden ERC3 sınıfı birincisi olarak finişe gelmeyi başaran ve ilk günün sonundan itibaren ele geçirdikleri liderliği yarış sonuna kadar korumayı başaran Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, bu sonuçla Avrupa Ralli Şampiyonası’nda iddialı sürücülerden biri konumuna geldi.

Murat Bostancı; “Yarışa ilk gün küçük bir şanssızlıkla başladık: Takla atmış bir aracın arkasında kalarak zaman kaybettik. Ancak ilk gün sonunda yağan yağmur bize özel bir strateji yapma imkânı sundu. Bu fırsatı iyi kullandık ve liderliği ele geçirdikten sonra da kontrollü bir sürüş ile finişe en yakın rakibimizin 2 dakikadan fazla farkla önünde yarışı kazandık. Mutluyuz, çünkü çok iyi hazırlanmıştık. Tüm takıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Akropol Rallisi’nde katılan diğer Castrol Ford Team Türkiye pilotları Buğra Banaz - Burak Erdener ve Ümitcan Özdemir - Sevilay Genç ikilileri de sorunsuzca finişe gelmeyi başararak bu zorlu ralliyi başarıyla tamamlayarak bir başka başarıya imza attılar.

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, “Türkiye dışında da Castrol Ford Team Türkiye pilotların başarısını göstermek için yeni bir yola çıktık ve bu yolda en zorlu hatta kırıcı nitelikli yarışlardan birini birinci olarak tamamlamaktan dolayı çok mutluyuz. Yoğun bir tempoda adeta 4 koldan yarışan Castrol Ford Team Türkiye olarak şimdiki hedefimiz önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek olan Marmaris Türkiye Rallisi’ni kazanmaktır” dedi.