2015 sezonunda start aldığı 16’ıncı yarışı olan 3H Italy Endurance serisinin son ayağı 15 Kasım Pazar günü İtalya’nın ünlü Vallelunga Pisti’ndeydi. Borusan Otomotiv Motorsport, Aytaç Biter, Levent Kocabıyık ve Fatih Ayhan pilotajıyla 4,08 km’lik Roma Vallelunga’da aralıksız 3 saat yarıştı ve serinin son ayak yarışını 4’üncü olarak bitirdi. Böylece takım, Imola ve Monza Pistleri’nde kazandığı 1’incilik ve Misano Pisti’ndeki 3’üncülükleri ile 3H Italy Endurance serisini toplamda 2’inci olarak tamamlamış oldu. 
Borusan Otomotiv Motorsport, bu sezon ayrıca 6 ayak 12 yarıştan oluşan ve kesintisiz 6 sezondur takip ettiği ETCC’yi de Avrupa 2’inci olarak tamamlayarak hem Türkiye hem de takımı adına Avrupa’da önemli başarılara imza attı.

BOM, Avrupa’da podyum değil şampiyonluk hedefliyor
Kurulduğu 2008 yılından bu zamana kadar Türkiye Pist Şampiyonası’nda üst üste 7 Türkiye Şampiyonluğu kazanan Borusan Otomotiv Motorsport, bu sezon yarış programında önemli bir değişiklik yaparak Türkiye Pist Şampiyonası’na ara vermiş ve Avrupa’da ETCC ve 3H Italy Endurance serisi olarak aynı anda iki farklı seriyi takip etmeye karar vermişti. Sezon sonunda Avrupa Pistleri’nde start aldığı 16 yarışta 14 kupa kaldıran BOM ekibi elde ettiği başarıları da bir üst seviyeye çıkarmış oldu. 
Borusan Otomotiv Motorsport Takım Sorumlusu İbrahim Okyay; “ Sezon başında Avrupa’da birbirinden tamamen farklı iki yarış serisinde toplam 5 sporcumuz ve 3 otomobilimiz ile ülkemiz temsil etmek bizim için oldukça zorlu bir yarış programı demekti. Tüm sporcu arkadaşlarım ve özellikle teknik ekibimizin hatasız performansları ile ETCC ve 3H Endurance serisini 2’inci tamamlayarak sezon  başında belirlediğimiz hedeflerden daha iyi sonuçlar elde ettik. Artık Avrupa’da kupa almak podyuma çıkmak bizim için yeterli olmayacak. Bundan sonra mutlaka şampiyonluk hedefleyeceğiz” dedi.