Yapı Merkezi’nden yapılan açıklamada, ''BMW Group, Macaristan’ın Debrecen şehrinde faaliyet gösterecek olan otomobil üretim tesislerinin inşası için Yapı Merkezi ile çalışmaya karar verdi'' denildi. Projenin üstlenilmesine ilişkin imza 17 Ağustos’ta Budapeşte’de atıldı. Yapı Merkezi Holding CEO’su Aslan Uzun, imza töreninde şunları söyledi:

''Yapı Merkezi olarak bugüne kadar dünya çapında çok prestijli ve dev projelere imza attık. Her projede, hem çalışmalarımızın kalitesi hem de iş yapış şeklimizdeki titizlikle üstün başarı sergiledik. Bugün otomotiv sektöründe bir dünya devi olan BMW Group ile birlikte aynı projeye imza atmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu önemli gelişmede elbette yerli otomobilimiz Togg’un olağanüstü özelliklerdeki üretim tesislerinin yapımında gösterdiğimiz başarının etkisi son derece büyük. Togg Gemlik tesisindeki tecrübelerimizi bu yeni projede de konuşturacağız. BMW Group da Togg’un üretim tesislerindeki kaliteli çalışmalarımızın farkını kendi üretim tesislerinde yaşayacak ve çok memnun kalacak.''