Türkiye’nin lider otomotiv şirketlerinden Birmot’un Zincirlikuyu Şubesi, 2017 yılının ilk sekiz ayında araç satışlarında gösterdiği üstün performans ile Türkiye genelinde en çok Fiat, Alfa Romeo, Jeep satışı gerçekleştiren bayii olmaya devam ediyor.

2017 yılı ilk sekiz ayında gösterdiği üstün başarı ile son on yılın en yüksek satış ve cirosuna ulaşan Birmot Zincirlikuyu Şubesi, Ağustos sonu itibariyle 9.187 adetlik araç satışı rakamına ulaştı.

Birmot Zincirlikuyu Şubesi’nin Müdürü Mürsel Yakut yaptığı değerlendirmede; “Otomotiv pazarında yüzde 2,3 oranında daralma yaşandığı bir dönemde, Ağustos sonu itibariyle Fiat, Alfa Romeo, Jeep araç satışlarında 9.187 adet ile Türkiye’deki tüm bayiler arasında birinci durumdayız. Bununla birlikte bir önceki yılın aynı dönemine göre toplam satışlarda yüzde 38 ve çok önem verdiğimiz perakende satışlarda da yüzde 34 oranında büyüme gösterdik. Ayrıca 11.650 servis müşterisine Türkiye ortalamasının üzerinde müşteri memnuniyeti neticeleriyle hizmet verdik. İkinci el, sigorta ve finansman neticeleriyle de fark yarattığımız, bizleri her anlamda çok mutlu eden başarılı bir yıl geçiriyoruz.” dedi. Mürsel Yakut elde ettikleri başarının arkasında Koç Grubu’nun müşteri memnuniyetine verdiği öneme dayanan, daima en iyi olma hedefiyle mükemmel uyumla çalışan ekibinin olduğunu belirtti.