Flying Spur W12 S’de yeni ve iyileştirilmiş dinamik yeteneklerin de izlerini taşıyan bir dizi koyu tarz unsuru yer alıyor. Beluga parlak radyatör ızgarası ve aydınlık çerçevesi, arka difüzör ve opsiyonel karbon elyafı kaplama gibi bir dizi siyah renkli ayrıntı bu modele, güçlendirilmiş performansıyla uyum gösterecek şekilde daha dramatik ve amaca uygun bir görünüm kazandırıyor.

BUGÜNE KADARKİ EN HIZLI FLYING SPUR

Flying Spur W12 S, 6.0 litrelik, muazzam çift turbo W12 motorundan daha yüksek güç ve tork üretimi sunuyor. Hassas kalibrasyon ve ayarlama sayesinde, daha dinamik bir sürüş için motor gücü 625 HP’den 635 HP’ye, tork da 800 Nm’den 820 Nm’ye yükseltildi. Yalnızca 2.200 d/d’den itibaren maksimum tork devreye giriyor ve böylece tamamen zahmetsiz bir sürüş deneyimi ortaya çıkarıyor.

 

Güçte meydana gelen artış, Flying Spur W12 S’in 325 km/s maksimum hıza ulaşmasını sağlıyor. Böylece 325 km/s sınırını aşan ilk dört kapılı Bentley, 0-100 km/s hızlanmasını 4,5 saniyede tamamlayor.

Modern Bentley geleneğinde, gücün yola aktarımı, her türlü yol ve hava koşulunda kendinden emin ve etkileşim sağlayan bir sürüş deneyimi için 40:60 arka ağırlıklı tork bölünmesine sahip dört çeker sürüş sistemiyle yapılıyor.

Güç düzeyinde yapılan bu iyileştirmeleri tamamlayan bir diğer özellik olan Flying Spur W12 S için yeni tepkisel süspansiyon ayarı da yol tutuşu iyileştiriyor ve daha fazla çekiş gücü sağlıyor. Ayrıca, opsiyonel karbon seramik frenler de kırmızı veya siyah boyalı kaliperlerle birlikte sunuluyor.

 

Yeni amiral gemisi Flying Spur’da daha kapsayıcı ve çevik bir sürüş için özel tampon ve stabilite kontrol kalibrasyonları yer alıyor. Yine de, Flying Spur W12’nin ün kazandığı rafine sürüş deneyimini koruyan akıllı süspansiyon ayarı sayesinde, bu S türevi hem şoför tutmak hem de otomobili kendi kullanmak isteyenler için lüks bir sedan olma özelliğini koruyor.

 

ETKİLEYİCİ TASARIM, PERFORMANS ORTAYA KOYUYOR

Bentley’in tasarım ekibi, geleneksel Bentley tarz unsularını sportif bir anlayışla birleştiren atletik bir karakter yarattı. Keskin özellikli hatlar, sert arka yapıyı tamamlarken, LED gündüz farları, gizli siyah unsurlar ve tarz sahibi alaşımlı jant seçenekleri, Flying Spur’a modern bir dokunuş sağlıyor.

Gövdede yeni parlak siyah ayrıntılardan benzersiz deri dikişlerine kadar, hem dış hem de iç mekanın tarzı Flying Spur W12 S’in daha iddialı ve karanlık karakterini yansıtıyor.

 

Radyatör ve pencere çerçeveleri, aydınlatma, arka tampon, kapı kolu girintileri ve far conta kapakları için tam dış gövde parlak siyah parçalar yer alıyor. D sütunu üzerinde yer alan yeni W12 S armasında siyah bir ’S’ bulunurken, sportif ön tampon tasarımı, Beluga parlak arka difüzör ve yan aynalar ve parlak siyah ön radyatör matrisi, yeni Flying Spur V8 S’den uyarlandı.

 

Ön ve arka lambalar, koyu renkle boyanırken, yeni, daha düşük tampon girintisi de daha iddialı bir sürüş deneyimi olacağının izlerini sunuyor.

 

Flying Spur W12 S’te, 21 inç 7 kollu, yeni parlak siyah renkle boyanmış veya yeni ya parlak siyah ya da koyu boyaya sahip yeni opsiyonel 21inç beş kollu jantlarla birlikte geliyor.

Flying Spur W12 S’in iç mekanında da sportif lüks estetiği zenginleştirecek şekilde tasarlanan tarz unsurları ve daha geniş renk skalası, yeni şerit dokunuşlar ve benzersiz dikişler de yer alıyor.

 

Yeni standart iç mekanda, şerit ve gövde raylarında bu modele özel siyah “engine-spin” cila (saten karbon elyafı cila opsiyonel), tezat ya da kör dikişlere sahip W12 S başlık amblemleri, ön ve arkada W12 S isim plakaları ve diğer modellerde yalnızca opsiyonel olarak sunulan üç kollu Sport Plus direksiyon ve tırtıklı vites değiştirme kolları da bulunuyor.

 

Flying Spur W12 S modelde, 17 deri renginden birinde vurgulara sahip tek renkli iç mekan ve elmas işleme, Sport Plus direksiyon ve iç mekanda kendine has tezat dikişlerle yeni, kendine özgü bir renk ayrımı yaratıldı.

 

FLYING SPUR - TALEBE GÖRE TEKNOLOJİ

Flying Spur, içinde eksiksiz bir teknoloji paketiyle birlikte gelerek, hareket halindeyken hem çalışma hem de dinlenme için ideal bir mekana dönüşüyor.

 

Bir düğmeye basılarak ahşap kaplamalı arka orta konsoldan çıkan yenilikçi Touch Screen Remote, arka koltuğun konforlu ortamından otomobilin klima ve bilgi-eğlence sistemlerinin kontrol edilmesine olanak tanıyor. Flying Spur aynı zamanda, seyahat halindeyken talep edilen bağlantı özelliklerini sunmak için bir WiFi bağlantı noktasını da içinde barındırıyor.