Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından üretilen ve satışa sunulan Bajaj Discover commuter motosiklet ailesi için bayramda sunulan ek indirimler Ekim ayı boyunca da devam ediyor. Herkesin bir motosiklet sahibi olması daha da kolaylaştıran kampanya ile Türkiye yollarında sınıfının en az yakıt tüketen modeli olarak dikkat çeken Discover 125ST, 4 bin 200 TL’lik özel fiyatla Bajaj bayilerinde alıcılarını bekliyor. Performansı ve sınıfındaki en düşük yakıt tüketim özellikleriyle bireysel ve ticari kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerden biri olmaya devam eden Discover 125 ST, yeni fiyatıyla daha da çekici bir seçenek haline geliyor.

Commuter sınıfındaki en yüksek teknolojiye sahip bu iki modelden farklı tasarımıyla diğer modellerden ayrışan Discover 150S için belirlenen satış fiyatı 4 bin 660 TL olurken, motosiklet tutkunlarının “yakışıklı” diye tabir ettiği Discover 150F ise 4 bin 990 TL’den satılıyor. Discover 150F ve Discover 150S modellerinde kullanılan DTS-i teknolojili, çift bujili ve 4 valfli 14.5 HP gücündeki motorlar ile Nitrox tekli amortisörler, Discover ailesine özgü 5 yıldızlı konforu aynı anda 5 yıldızlı fiyatla sunuyor.

Ayrıca bu yıl sport sınıfında en çok tercih edilen modellerden biri olan Bajaj Pulsar NS200 de ek kampanyaya dahil edildi. Eylül ayında yükselen bir satış grafiği elde ederek pazar liderliğini sürdüren model, 670 TL’lik indirimle 8 bin 290 TL’den satışa sunuluyor.

Japon markalı motosikletlerin seviyesinde teknoloji ve üretim kalitesinin yanı sıra Çin markalı motosikletlerle yarışacak fiyat skalasına sahip olmasıyla farkındalığını arttıran Bajaj markası, Türkiye çapında Kuralkan Holding tarafından oluşturulan 131 adet yetkili servis ve 155 adet yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağına sahip olmasıyla da bir adım öne çıkıyor.