Sanatsal programlama ve planlaması Pozitif tarafından üstlenilen festivalin açılışı İdil Biret’in Ender Sakpınar yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile vereceği konserle gerçekleşecek.

Festival açılış konserinin ardından, Londra Oda Orkestrası, Vladimir Ashkenazy, Daniel Kharitonov, Lucienne Renaudin-Vary, Fazıl Say, Monica Molina, Bilkent Senfoni Orkestrası, İbrahim Yazıcı, Nazım Hikmet Korosu, Zürih Tonhalle Orkestrası, Lionel Bringuier, Gautier Capuçon, Patricia Kopatchinskaja ve Lura gibi dünyaca ünlü sanatçıları ve orkestraları ağırlayacak.

Audi klasik müzik tutkunlarıyla

Audi ve klasik müzik birlikteliğini dünyada bir çok ülkede görmek mümkün. Bunun en bilinen ve güçlü göstergesi olarak tüm dünyadan büyük izleyici kitlelerinin ilgisini çeken Beyrut ve Salzburg’da düzenlenen açık hava klasik müzik konserleri sayılabilir. Audi isim sahipliği yaptığı bu organizasyonla klasik müzik tutkunlarına Audi ayrıcalığını her yıl yaşatıyor.

Audi Türkiye de bu düsturun ülkemizdeki temsilcisi olarak, 2016 yılında da seçkin bir sanatçı grubunu içeren ve uluslararası platformda klasik müzik sevenler tarafından merakla takip edilen bir festivale dönüşen D-Marin Klasik Müzik Festivali’ni 2005 yılından beri gururla destekliyor.

 

En etkileyici Audi’ler de konserde

Her yıl olduğu gibi keyif ve Audi tutkusunu bir araya getirmek amacı ile yine etkileyici modellerin sergilendiği alanlar konserde yerini alacak. Konseri izlemeye gelenler, festival süresince Audi’nin sergileyeceği Audi TTS ve A4 Avant modellerini yakından tanıma ve inceleme fırsatı da bulacaklar.

Audi takipçileri konsere bilet kazanıyor

Audi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapacağı yarışma sonucunda 4 kişi festivaldeki 4 ana konsere çift kişilik bilet kazanacak.

Bodrum’un Kültür, Sanat ve Müzik Festivali

12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl D-Marin Turgutreis ve Bodrum Kalesin’nin dışına çıkarak Gümüşlük Akademisi, Gümüşlük Eklisia Kilisesi, TÜRSAB Kültür Merkezi ve Şevket Sabancı Parkı’nın yer aldığı buluşma noktaları ile tüm Bodrum’a yayılacak.

20-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek festivalde, klasik müziğin eşlik edeceği çeşitli yan etkinlikler düzenlenecek. Sahne İstanbul koordinatörlüğündeki çocuk atölyeleri, açık hava film gösterimleri, d.ream Akademi ile yemek atölyeleri ve büyüklere masal dinletileri festival takipçilerinin takviminde yer alacak. Ayrıca, Gaia Gallery küratörlüğüyle festival boyunca gerçekleşecek karma sergi herkese Bodrum’u kültür, sanat ve müzik ile deneyimleme fırsatı sunacak.

Festival Biletleri

12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali’nin biletleri 12 Nisan Salı günü saat 11.00’den itibaren Biletix satış noktalarından, Biletix Çağrı Merkezi’nden ve Biletix web sitesinden, 11 Temmuz tarihinden itibaren de D-Marin Turgutreis gişelerinde satışa çıkıyor. Festivalin tüm bilet gelirleri Tohum Otizm Vakfı’na ve Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanıyor.