Yapılan işbirliği çerçevesinde aracını satmak isteyenlere boya, kaporta ve temel mekanik hizmetini kapsayan “Temel Ekspertiz” hizmeti sunuluyor. Arabam.com üyelerinin ücretsiz olarak yararlandığı bu hizmetle kullanıcılar aracını değerinde ve hızlı satma imkânı buluyor.

16 yıllık tecrübesi ile milyonlarca internet kullanıcısı, binlerce oto galerisi ve otomotiv şirketine hizmet vermeye devam eden, online araç almak ve satmak isteyenlerin buluşma noktası Arabam.com, üyelerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği “Temel Ekspertiz” hizmetini vermeye başladı. Alanında uzman ekibiyle yılda 25.000’den fazla ekspertiz gerçekleştiren Otorapor ile yapılan işbirliği çerçevesinde, Arabam.com üzerinden aracını satmak isteyenlere güvenilir ekspertiz imkanı sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar oldukça vakit alan ve zahmet veren ekspertiz işlemleriyle uğraşmadığı gibi aracını değerinde satabiliyor.

15 Dakikada Ekspertiz Tamam!

Arabam.com ve Otorapor ortaklığında verilen “Temel Ekspertiz” hizmeti ise oldukça kısa sürede tamamlanabiliyor. Kullanıcılar ilan verme sırasında kendilerine en yakın Otorapor şubesini seçip, uygun gün ve saati belirliyor. Hemen verilen randevu sonrasında Otorapor şubelerine giden Arabam.com üyeleri işlemlerini 15 ila 45 dakika arasında bitiriyor. Bu işlemin ardından, aracın ekspertiz raporu, en kısa sürede Arabam.com tarafından ilana yükleniyor. Öte yandan “Temel Ekspertiz” raporu almış araçlar Arabam.com’un ayrıcalıklı ilanları arasına da girerek, ana sayfada ön plana çıkıyor.