Mercedes geliştirici ve modifikasyon markası denilince akla ilk gelen BRABUS şirketi, dünyanın en yüksek performanslı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip dört kişilik cabrio otomobilini geliştirdi.

Özel olarak tasarlanan bu güçlü otomobilde karbon fiber deflektörler, ön tampon hava girişleri ile çerçeveleri, yan etekler, arka tampon ekleri, spoyler ve sportif bir difüzör yer alıyor. Bunun yanında 15 mm kadar alçalan otomobil, 18-22 inç arası jantları ile satışa sunuluyor.

Gücü artan otomobili dizginlemek adına daha büyük fren diskleri yer alırken, yenilenen egzoz sistemi bu performansa katkıda bulunuyor.

İç mekanda 400 km/s hıza kadar ulaşan göstergeler, özel üretim pedal seti, metal kapı kilit pimleri yanında ışıklandırması, BRABURS armalı kapı eşik çıtaları ve farklı renklerde seçilebilen paspas ile döşemeler yer alıyor.

Kaputun altındaki 6.0 litrelik büyütülmüş çift turbolu v8 motoru ile AMG S63 4MATİC Cabriolet temelli bu otomobil, 850 HP güç ve 1450 Nm tork üretebiliyor. Astronomik rakama sahip olan bu tork değeri 1150 Nm ile sınırlandırılmış görünüyor ancak bu değerler dahi dudak uçuklatıyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanı ile 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip bu otomobil, 0’dan 100 km/s hıza dengeli bir şekilde 3.5 saniyede ulaşırken 200 km/s hıza yalnızca 9.4 saniye gibi bir zamanda çıkabiliyor. Elektronik olarak sınırlandırılan maksimum hızı ise 350 km/s olarak belirtiliyor.